Καθυστερεί το Project Astoria της Microsoft

Η λύση της Microsoft μπορεί να βοηθήσει τους προγραμματιστές να μεταφέρουν πιο εύκολα τις εφαρμογές για Android σε Windows Mobile. Η λύση της Microsoft μπορεί να βοηθήσει τους προγραμματιστές να μεταφέρουν πιο εύκολα τις εφαρμογές για Android σε Windows Mobile.

Το εν λόγω project είχε αρχικά παρουσιαστεί στο BUILD της Microsoft τον Απρίλιο και έλαβε θερμή υποδοχή από την κοινότητα των developers καθώς επέτρεπε την εύκολη επεξεργασία του κώδικα από Android σε Windows Mobile. Με αυτόν τον τρόπο, η Microsoft θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την Google και ταυτόχρονα να αυξήσει τις διαθέσιμες εφαρμογές στο store της. Οι πηγές που δοκίμασαν το χαρακτηριστικό μιλούσαν για απλό emulation ενώ ορισμένες εφαρμογές που απαιτούσαν τα Google Play services στο background, έδειχναν περίεργη συμπεριφορά.

Η Microsoft που ρωτήθηκε πρόσφατα για το feature από το Re/Code απάντησε πως το "Astoria bridge δεν είναι ακόμη έτοιμο" προτείνοντας στους devs να στραφούν σε άλλα εργαλεία Westminster και Islandwood, ενώ ένα ακόμη project ονόματι Centennial πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα, φέρνοντας εφαρμογές Win32 σε smartphones και tablets.


Καθυστερεί το Project Astoria της Microsoft