Η Apple κυκλοφόρησε το ακριβότερο MacBook της

Νέοι Intel επεξεργαστές και φρέσκιας σχεδίασης πληκτρολόγια έρχονται στη νέα σειρά MacBook της Apple και υπόσχονται μέχρι και 70% αύξηση των επιδόσεων.

Τα συστήματα που θα λάβουν εν τέλει τις βελτιώσεις είναι τα ακριβά, ενώ όσα κατατάσσονται στα 13 ιντσών MacBook Pro και τα Air δε θα δουν κάποια διαφορά στα specs. Για τα Pro, μιλάμε για βελτιώσεις που προέρχονται βέβαια από την τελευταία γενιά επεξεργαστών της Intel διατηρώντας παράλληλα την ίδια σχεδίαση με τους προκατόχους τους. Για παράδειγμα θα υπάρχουν μοντέλα με τον Core i9 της mobile πλατφόρμας που θα μπορούν να τρέξουν μέχρι και τα 4.8GHz χάρη στο Turbo Boost.

Το ακριβότερο MacBook Pro των 15" μάλιστα θα κοστίζει περί τα $6,699 έχοντας όλα τα κομφόρ που εκτός από τους παραπάνω επεξεργαστές θα διαθέτουν και μια από τις πιο πρόσφατες Radeon Pro GPUs με μνήμη 4GB καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη. Μια εξίσου σημαντική προσθήκη είναι και η ενσωμάτωση ενός πιο ήσυχου πληκτρολογίου που πηγάζει από τις ειδικές dust proof μεμβράνες που φορούν αρκετά MacBook από το νέο lineup της εταιρίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

apple, intel, macbook pro, Core i9

asder

Members
2018-07-17T09:13:33Z

4ΤΒ    ssd + 3,200 $

GregEl

Members
2018-07-17T11:12:28Z
1 hour ago, asder said:

4ΤΒ    ssd + 3,200 $

And some members of the homo interneticus species will still pay that. Our species is self-destructing and doomed.

asder

Members
2018-07-17T16:02:47Z
4 hours ago, GregEl said:

And some members of the homo interneticus species will still pay that. Our species is self-destructing and doomed.

???????????????????????????????????????? ?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...