Και που λέτε εκεί που έκανα κάτι αλλαγές στο Pc βρήκα και τα Backplate από το Reference μοντέλο και λέω κάτσε απλώς να τα ακουμπήσω επάνω. Το βάζω το Backplate στην δευτερη που είναι κάτω πρώτα οκ! Πάω να το ακουμπήσω στην πρώτη ( η οποία είναι η δεύτερη 6970 που αγόρασα) και καθώς το ακουμπάω ακούω ΤΣΑΦ ΤΣΑΦ KAI ΣΠΙΘΕΣ! κοιτάω την οθόνη όλα Comple κάνω ένα Restart όλα δούλευαν. Τρέχω ένα Furmark μου είπε ένα φίλος από το Msn στρεσαρισέτινα να δούμε κοιτάω 100 βαθμούς και η δευτερη 55 βαριά (5 λεπτο furmark μέχρι να φτάσει τους 100) (με accelero πάνω) ! ! και έτσι τι να κάνω την άνοιξα και έχει καεί μια βλακεία!
Τι κάνω τώρα? καταρχην πριν βάλω τις accelero ήταν reference άρα υπήρχε επάνω και δεν έπαθε τίποτα, τώρα γιατί το έκανε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω!
να την στείλω στο μαγαζί για εγγύηση? καλύπτεται? το ότι την άνοιξα και έβαλα την accelero με αυτό τι γίνεται? και τι να πώ? πήρε φωτιά στα καλά καθούμενα?