Featured Build: Tower 900 by GGF Lan Party

Οι ειδικοί του GGF δημιουργούν ένα σύστημα βασισμένο στο νέο Thermaltake Tower 900 και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, θα βρεθεί στο booth της Thermaltake στην επερχόμενη CES 2017. 

Η Thermaltake με το νέο Tower 900 πραγματοποιεί μια διαφορετική προσέγγιση στον χώρο των κουτιών της αγοράς και ήδη, μερικές μόνο εβδομάδες από τη κυκλοφορία του, βρέθηκε στα χέρια των πρώτων modders της αγοράς όπως στο GGF. Το σύστημα που δημιούργησαν οι άνθρωποι του GGF είναι καθαρό και εκλεπτυσμένο, με μπλε LED που ξεχωρίζουν στον χώρο, διπλές κάρτες γραφικών GTX 1080 ArcticStorm σε διάταξη SLI καθώς και τετραπλούς SSD της Apacer. Το τροφοδοτικό που στολίζει το σύστημα είναι ένα Thermaltake Toughpower DPS G RGB 1250W με RGB φωτισμό και δυνατότητα παρακολούθησης τάσεων και θερμοκρασιών μέσω της ειδικής εφαρμογής εντός του λειτουργικού αλλά και sleeved καλώδια από το Modguru. 

Στο εσωτερικό του συστήματος βρίσκεται και ένας επεξεργαστής Intel Core i7 6850K επάνω στην ασημένια μητρική MSI X99A Xpower Gaming Titanium και με 64GB μνήμη RAM της G.Skill. Highlight του PC αποτελεί και η εσωτερική οθόνη του (μάλλον 720p) στην οποία διακρίνεται το λειτουργικό σύστημα Windows 10!

 

 

 

 

Πηγή.

case mod, sli, pcmodding, gtx 1080 sli, Thermaltake Tower 900

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...