Featured Build: Project TRON

Ο χρήστης των forums της Cooler Master Megadeblow, πραγματοποίησε το πρώτο του PC Mod το 2003 έχοντας θέμα την ταινία TRON, όμως μια δεκαετία μετά ξαναπροσπαθεί με το MasterCase5.

Η δεύτερη προσπάθεια μπορεί να χαρακτηριστεί ως επαγγελματικού τύπου έχοντας ισχυρό hardware και όμορφες πινελιές σε κάθε έκταση του κουτιού. Σημαντικό γεγονός είναι πως το εσωτερικό είναι λευκό και "κλινικά καθαρό" ενώ το hardware ψύχεται από ένα custom κύκλωμα υδρύψυξης με κομμάτια της EK. Στο σύστημα έχουμε μια X99 μητρική της GIGABYTE, μια reference GTX 1080, aka Founders Edition, ένα quad channel memory kit της Crucial, όλα αυτά τοποθετημένα στο MasterCase Maker5 κουτί της Cooler Master. 

Το glossy εξωτερικό και το μοναδικό χρώμα στο εσωτερικό "θυμίζουν" έντονα σκηνές από τη ταινία, τόσο τη παλιά όσο και τη καινούρια. Το μπλε ιριδίζων φως και το χαρακτηριστικό TRON στη πρόσοψη φέρνουν στο μυαλό ακόμη περισσότερες σκηνές. Έτσι, το Project TRON γίνεται ένα από τα πιο clean builds που έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

case mod, cooler master, pcmodding, tron

billpeppas

Members
2017-01-18T15:42:51Z

Ένα ζευγαράκι μνημών Avexir Blitz γαλάζια θα ήταν ότι πρέπει για το σύστημα :D

GregEl

Members
2017-01-18T16:40:19Z

Αυτά τα EL lights από την adafruit έχουν ωραίο αποτέλεσμα. Ωραίο και προσεγμένο build/mod.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...