MSI Z170A Gaming M5
 • NH-U12S & NH-U14S Review: Noctua's return!

  NH-U12S & NH-U14S Review: Noctua's return!
  Είναι πραγματική απόλαυση να δοκιμάζεις προϊόντα που υποπτεύεσαι εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν. Μια ASUS Maximus Extreme, μια νέα flagship GPU της AMD ή ένας high end επεξεργαστής της Intel είναι κάποια παραδείγματα προϊόντων που πριν ακόμα ακούσεις τις "φήμες" ή διαβάσεις τα .pdf είσαι ήδη σχεδόν ενθουσιασμένος για το τι θα ακολουθήσει στις δοκιμές σου. Και μπορεί οι περισσότεροι reviewers να αρέσκονται να λένε ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο απαθώς όλα τα προϊόντα στα review τους, αλλά μάλλον η πλειοψηφία το κάνει για να υπονοήσει μια "συναισθηματική απόσταση" από το αντικείμενο του review, κάτι που θα δώσει πόντους αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας στο τελικό ανάγνωσμα.

  Προσωπικά, δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να απαρνηθώ τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες μου. Είναι αστείο να ευαγγελίζεσαι ότι αντιμετωπίζεις με την ίδια καχυποψία ένα προϊόν από ένα πρωτάκουστο για εσένα brand και ένα προϊόν από κάποιον κατασκευαστή που σου έχει δώσει επαρκή δείγματα γραφής. Το παραπάνω όμως περιέχει μια ουσιαστική υποσημείωση, καθώς τα ύστερα τιμούν τα πρότερα, ακόμα και όταν ένας γνωστός κατασκευαστής σου χτυπάει την πόρτα με κάτι καινούργιο, δεν επιτρέπεται επ' ουδενί να αφήσεις την "οικειότητα" να σε κάνει να μεροληπτείς.

  Τι σημαίνει όλη αυτή η κάπως αόριστη εισαγωγή; Μπορεί να ξέρουμε την Noctua από το παρελθόν, μπορεί να έχουμε δει κορυφαίες προτάσεις στον line up της, αυτό όμως δεν προεξοφλεί τίποτα για το σημερινό μας review. Η Noctua NH-U12S και η Noctua NH-U14S θα εξεταστούν όπως σε κάθε άλλο cooler review μας και θα αξιώσουμε / παρατηρήσουμε / βαθμολογήσουμε το κάθε τι, σαν να συναντάμε το Αυστριακό brand για πρώτη φορά.

  Κατά τα ειωθότα λοιπόν, κλεφτή ματιά στα specs και των δύο προτάσεων...

  NH-U12S & NH-U14S Review: Noctua's return!

  ...και ακολουθούν δύο σελίδες με τις φωτογραφίες του Jason.

About us
Το HwBox αποτελεί την κορυφαία Ελληνική online hardware κοινότητα με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και trends της αγοράς συμπεριλαμβανομένου δοκιμών και κριτικών σε βάθος. Η ανήσυχη ομάδα των δημοσιογράφων μας καλύπτει βασικές διεθνείς εκθέσεις όπως η CeBIT & η Computex.

HwBox is the leading online hardware community with the latest technology news and IT market trends, in depth reviews and commentaries. Our inquisitive team of journalists cover key international events like CeBIT & Computex.

links
Computex 2014 | Computex 2013 | Computex 2012 | CeBIT 2012 | Computex 2011
CeBIT 2011
Join us
hwbox.gr
O/C on first boot
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1