MSI Z170A Gaming M5
 • Swiftech H220-X Review: ΑΙΟ με ...προεκτάσεις!

  Swiftech H220-X Review: ΑΙΟ με ...προεκτάσεις!
  Πριν το 2009 τα πράγματα για το Ελληνικό αγοραστικό κοινό των cooling προϊόντων ήταν αρκετά απλά: αν δεν ήξερες σε τι ακριβώς αναφερόμαστε λέγοντας "cooling" τότε πιθανότατα ο επεξεργαστής σου να ήταν κάτω από το box coolerάκι του κατασκευαστή του. Αν ήξερες και είχες value ανησυχίες, ένα φθηνό single tower cooler σε έκανε φτωχότερο κατά περίπου €40 και αλλά και πολύ πιο άνετο με τις θερμοκρασίες. Αν ήθελες το κάτι παραπάνω, οι flagship αερόψυκτρες των €70 και €80 θα έδιναν την λύση και αν ήσουν πραγματικά άρρωστος ξεκινούσες το μεγάλο ταξίδι της custom υδρόψηξης, το οποίο σε έβαζε σε έναν ολόκληρο νέο κόσμο με reviews για blocks, reviews για rads, ανησυχίες για συντήρηση, προβλήματα διάβρωσης μετάλλων ή και ανάπτυξης μικροοργανισμών και άλλα τέτοια τρομερά, έτσι ώστε μαζί με τα τριψήφια ποσά που απαιτούνταν και τα λιγοστά και ακριβά τότε κατάλληλα cases, έκαναν την μετάβαση "στα νερά" μεγάλη απόφαση που αφορούσε ένα πραγματικά μικρό μόνο ποσοστό χρηστών εκεί έξω.

  Στα μέσα όμως του 2009, μετά από μερικές αμφιβόλου αποτελέσματος προσπάθειες άλλων εταιριών, η Corsair το είπε "Hydro H50" και ο τροχός κύλησε. Κοσμογονία. Ξαφνικά μια νέα κατηγορία Αll Ιn Οne με μονά και διπλά ψυγεία, έτοιμα για χρήση και χωρίς απαιτήσεις συντήρησης γέμισαν την αγορά και κάθισαν στην συνείδηση των αγοραστών, ανάμεσα στις flagship αερόψυκτρες και τα φθηνότερα custom setups. Την ίδια ακριβώς κίνηση φαίνεται να ξαναπροσπαθούν να κάνουν στις μέρες μας μερικές από τις μεγάλες εταιρίες στο χώρο της υδρόψυξης. Σήμερα θα ρίξουμε μια ενδελεχή ματιά σε μία πρόταση μίας εξ αυτών, της Swiftech. Και ενώ η Swiftech δεν χρειάζεται επ' ουδενί συστάσεις, η H220-X μάλλον τις απαιτεί: πρόκειται για ένα συναρμολογημένο και pre-filled kit επιλεγμένων προϊόντων της Swiftech το οποίο εκτός από μεγάλες επιδόσεις για το CPU υπόσχεται και δυνατότητα επεκτάσεων στο μέλλον, με την loop να μπορεί να περιλάβει κάρτες γραφικών ή και επιπλέον ψυγεία αν το θελήσετε. Ένα kit "μαγιά" δηλαδή για την εισαγωγή σας στο club των νερουλάδων. Ένα kit που θα δουλέψει καλά ως έχει, αλλά θα σας κλείνει το μάτι και για μετέπειτα προσθήκες.

  Η ιδέα φαντάζει άκρως ενδιαφέρουσα, μιας και το άγχος της σωστής επιλογής σωστού block, fittings, διατομών, μετάλλων κτλ. είναι αρκετό για να τρέψει σε φυγή μεγάλο μέρος του πληθυσμού που βρίσκεται στο μεταίχμιο. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά την H220-X στους παρακάτω πίνακες που βρίθουν αριθμών...


  Swiftech H220-X Review: ΑΙΟ με ...προεκτάσεις!Swiftech H220-X Review: ΑΙΟ με ...προεκτάσεις!


About us
Το HwBox αποτελεί την κορυφαία Ελληνική online hardware κοινότητα με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και trends της αγοράς συμπεριλαμβανομένου δοκιμών και κριτικών σε βάθος. Η ανήσυχη ομάδα των δημοσιογράφων μας καλύπτει βασικές διεθνείς εκθέσεις όπως η CeBIT & η Computex.

HwBox is the leading online hardware community with the latest technology news and IT market trends, in depth reviews and commentaries. Our inquisitive team of journalists cover key international events like CeBIT & Computex.

links
Computex 2014 | Computex 2013 | Computex 2012 | CeBIT 2012 | Computex 2011
CeBIT 2011
Join us
hwbox.gr
O/C on first boot
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1