All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Ναι ρει, σαφώς και θα είναι εντάξει, αλλά εκτός των άλλων ο άνθρωπος ρωτάει αν υπάρχει η δυνατότητα, εγγύηση κλπ., μπορεί να θέλει τη μητρική του σαν καινούργια. Προσωπικά δεν θα έμπαινα και 'γω στον κόπο και να μείνω χωρίς pc για 1 μήνα (?), ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη μητρική έχει πολλά head fans και μάλιστα PWM.
 3. Και δεν χρειάζεται να στείλεις καμία μητρική πουθενά
 4. Το να στείλεις τη ΜΒ πίσω δεν χάνεις κάτι εκτός από τα μεταφορικά και χρόνο χωρίς pc. Να τη διορθώσουν το βλέπω λίγο δύσκολο, πιο πολύ το βλέπω αν θα γίνει αντικατάσταση με την προϋπόθεση ότι έχουν αποδεχθεί ότι έχεις κάνει ορθή λειτουργία (και όχι "πατάτα") και οφείλεται σε σφάλμα της ΜΒ. Η άλλη λύση είναι αυτή που λέει ο @venisk. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το CPU OPT header είναι PWM, άρα κάνει την ίδια δουλειά με το CPU fan.
 5. το πιασαμε το υπονοούμενο
 6. Δλδ δεν γυρίζει το fan τώρα? Σύνδεσε το στην υποδοχή δίπλα που λέει opt.
 7. -155c πήγε ο 4670k που έχω στο μαγαζί.......
 8. Έχουμε και φίδια... PC MASTER RACE
 9. Ότι πιο ελαφρύ και αξιόπιστο σε Ρομ εκεί έξω !!!
 10. Τόσο 3-0 2-0 και 1-0 κινητό πονάει @GoriLLakoS Επιτέλους ένα θέμα που κολλούσε!!
 11. 17480665_638126746388319_2046794749699948544_n.mp4
 12. Ο Malik Customs φέρνει στον κόσμο του Facebook το νέο του δημιούργημα που βασίζεται σε ένα MasterCase της Cooler Master αλλά και σε αρκετά δεμένο αισθητικά Z270 σύστημα. Το grEEn Machine παίρνει το όνομά του από την κάρτα γραφικών του, που είναι η Quick Silver έκδοση της GeForce GTX 1070 της NVIDIA σε υλοποίηση όμως της MSI. Η συγκεκριμένη κάρτα βρέθηκε στο εσωτερικό του κουτιού εντελώς απείραχτη κρατώντας την ασημί απόχρωση που ξεχωρίζει στο σύστημα. Η μητρική είναι η Gaming M7 με το Z270 chipset της Intel και συνοδεύεται από μνήμες της HyperX, αμφότερα με μια αρκετά dark εμφάνιση που προσθέτουν πόντους στο build. Από το τροφοδοτικό της SilverStone φεύγουν sleeved καλώδια μαύρου και λαχανί χρώματος που 'θυμίζουν' NVIDIA ολοκληρώνοντας έτσι το σύστημα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 13. Ένα ζευγάρι ακουστικών που σκοπό έχει να κάνει πιο απολαυστική την ακρόαση ταινιών, παιχνιδιών και πλήθος άλλου περιεχομένου φέρνοντας τον χρήστη σε ένα "4D περιβάλλον". Η StringPad έχει έδρα το Βέλγιο και η καμπάνια της βρίσκεται στο Kickstarter ζητώντας 80.000€ ούτως ώστε να πάνε τα νέα StringPad 4D Motion Simulator ακουστικά τους στη παραγωγή. Η καμπάνια έχει μερικές ώρες που βρίσκεται στον αέρα και ήδη πηγαίνει καλά. Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης ο χρήστης θα μπορεί να "νιώσει" τον ήχο πηγαίνοντας το haptic feedback σε άλλο επίπεδο. Παράλληλα λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασης, τα ακουστικά ακουμπούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού που ενισχύουν ορισμένες ηχητικές συχνότητες - κυρίως τις χαμηλές - και έτσι το μπάσο γίνεται εμφατικό και αρκετά εντυπωσιακό. Φυσικά, κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά ιδιαίτερο σε περιβάλλον VR. Σημειώνεται ότι το headset περιλαμβάνει και μικρόφωνο, συνοδεύεται από ενισχυτή, neckband και mini USB to USB καλώδιο. Ο ενισχυτής αναφέρεται ως TDM (tactile dynamic motion) amplifier και μεταδίδει τόσο ήχο όσο και της "κίνησης", του εφέ που έρχεται με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 14. Η ομάδα του Khronos λέγοντας πως ο χώρος των νέων APIs δείχνει κάπως κατακερματισμένος ετοιμάζει μια νέα λύση. Ένα API που θα λειτουργεί πάνω από τα υπάρχοντα Vulkan, Metal και DirectX 12. Αν και το πρώτο αποτελεί γόνο του ίδιου του Khronos Group, η εταιρία αναφέρει πως δεν είναι εύκολη η επέκτασή του σε όλες τις πλατφόρμες όπως για παράδειγμα το iOS της Apple, όπου το Metal API κυριαρχεί - και η Apple δεν ακούει κάποια άλλη φωνή, πέρα από τη δική της. Η ιδέα κρύβεται σε ένα "portable API" το οποίο θα παίρνει τα καλά σημεία των τριών μεγάλων - next gen APIs - τρέχοντας "πάνω τους" υποστηρίζοντας μόνο τα κοινά feature sets. Η δεύτερη εικόνα παρακάτω αντικατοπτρίζει με μεγάλη ακρίβεια το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον χώρο των προτύπων απεικόνισης. Το DirectX 12 λειτουργεί μόνο σε Windows 10, ενώ το Metal μόνο σε Apple συσκευές. Παράλληλα ανακοίνωσε τις βλέψεις της σχετικά με τη σχεδίαση ενός νέου Web Graphics API για υποστήριξη web based παιχνιδιών και εφαρμογών, εκεί δηλαδή όπου το Vulkan και τα άλλα γνωστά APIs είναι περισσότερο επικίνδυνα παρά βολικά για την ασφάλεια του συστήματος από εξωτερικές επιθέσεις. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 15. Η Apple λανσάρει μια νέα έκδοση του smartphone της και αυτή τη φορά το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα, όμως η έκδοση κυκλοφορεί για καλό σκοπό για την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με την ασθένεια του AIDS. Η special edition έρχεται σε κόκκινο χρώμα, όπως η φιλανθρωπική πρωτοβουλία RED με την οποία έχει συμπράξει για τη κυκλοφορία. Το iPhone 7 RED έρχεται σε νέο κόκκινο χρώμα και παράλληλα η Apple αναφέρθηκε στην πολυετή στήριξη προς την RED εδώ και 10 χρόνια, ενώ σύμφωνα με την Deborah Dugan, την CEO της RED, η Apple αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους δωρητές στο Παγκόσμιο Ταμείο (Global Fund), με πάνω από $130 εκ.. Η έκδοση θα κυκλοφορήσει μαζί με τα υπάρχοντα μοντέλα ενώ δούμε τόσο το απλό iPhone 7 όσο και το Plus στο νέο χρώμα. Αν και για την ώρα δε γίνεται λόγος για τις τιμές, στην αγορά θα βρεθούν δύο εκδόσεις, στα 128GB και στα 256GB ενώ στην Ελλάδα αναμένεται με το δεύτερο κύμα, μέσα στον Απρίλιο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 16. Με δυνατότητα περιστροφής μέχρι και 90 μοίρες, το terminal fitting της EK Water Blocks θα διεγείρει modders αλλά και απλούς χρήστες στη δημιουργία ακόμη πιο ξεχωριστών συστημάτων! Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό τόσο για μαλακές, εύκαμπτες σωληνώσεις όσο και hardtubes aka ακρυλικούς σωλήνες μιας και με τη κλίση που επιθυμεί ο χρήστης θα μπορεί να φέρει το εσωτερικό ακριβώς στα μέτρα του, χωρίς πολλά "κόψε-ράψε" στις σωληνώσεις. Το τερματικό κάνει για τα περισσότερα waterblocks της εταιρίας ενώ θα βρίσκεται ήδη στο Webshop της EK με προτεινόμενη τιμή €24.95. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 17. Ο κόσμος του Fallout 4 θα μεταβεί στο VR και σύμφωνα με την Bethesda την πρώτη γεύση θα την πάρουμε από την επερχόμενη E3 2017! Η έκδοση Εικονικής Πραγματικότητας για το παιχνίδι ανακοινώθηκε πρώτη φορά στην E3 2016 όπου το ενδιαφέρον ήταν αρκετά μεγάλο και μέρος του... παραμένει μέχρι και σήμερα! Ο Todd Howard της Bethesda ανέφερε μάλιστα πως παρά το νέο mode, το Fallout 4 θα είναι "playable" από την αρχή μέχρι και το τέλος με τον ίδιο τρόπο, ότι κι αν σημαίνει αυτό για το τελικό gameplay. Σίγουρα όμως οι αλλαγές που έχουν κάνει οι developers για να φέρουν τον τίτλο στο VR είναι ενδιαφέρουσες και τις περιμένουμε στην ερχόμενη E3! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 18. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα έχει το Vulkan API του Khronos Group έναντι του DirectX 12 της Microsoft και αυτό είναι η υποστήριξη πολλών λειτουργικών συστημάτων τόσο σε μονή όσο και σε πολλαπλές GPUs. Οι developers που άρχισαν να αξιοποιούν το νέο πρότυπο απεικόνισης δεν το επέλεξαν τυχαία και όπως βλέπουμε αποτελεί απόφαση στρατηγικής! Το Vulkan τρέχει σε μερικούς AAA τίτλους όπως το DOOM το οποίο αυξάνει μάλιστα σε ορισμένες διαρρυθμίσεις αρκετά τις επιδόσεις από το απλό OpenGL στο οποίο βασίστηκε το στούντιο ανάπτυξης αρχικά. Το Vulkan όμως έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συμβατό τόσο με τα Windows 10, όσο και με τα 8 αλλά και τα 7 ενώ υπάρχει και στο Linux, όχι όμως σε άλλα unixoειδή OS όπως το macOS. Εκτός αυτού, οι δημιουργοί του ανέφεραν πως το multiGPU support για το Vulkan υπάρχει πάλι στις ίδιες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων και δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένα. Όμως αξίζει να αναφέρουμε πως η υποστήριξη στα εν λόγω λειτουργικά, βρίσκεται στα χέρια των κατασκευαστών καρτών γραφικών , οι οποίοι γράφουν και τους drivers. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 19. Καλημέρα hwboxακηδες !!
 20. Yesterday
 21. Για το freesync δεν έχω δει από κοντά δίπλα δίπλα με 60Hz για να πειστώ ότι έχει διαφορά. Όντας strategy/rpg gamer που γράφω στα παλιά μου παπούτσια τα shooter, νομίζω ότι δεν μου χρειάζεται. Το HDR όμως είναι ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι στα βρεφικά στάδια ακόμα με λίγη υιοθέτηση και μπερδέματα με πρωτόκολλα. Έχουμε κάποιο time frame για το πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το HDR;
 22. Αχ αχ 3ghz σε gpu !!!
 23. Έχω το 750 και δεν ακούγεται τίποτα. Είναι και semi modular. https://www.skroutz.gr/s/3008598/Seasonic-G-Series-550W.html
 24. Κάτι τέτοιο λογικά θα βοηθήσει : https://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?from=most-popular&keyphrase=usb+active+cable
 1. Load more activity