Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/06/2017 in all areas

  1. Το κουτί της NZXT βρέθηκε στο build του PayFrog Custom και ενσωματώνει hardware τελευταίας γενιάς με έναν Core i7 7700K και μια ASUS Z170I Pro Gaming η οποία είναι ITX. Η σύνθεση προορίζεται για gaming κυρίως και αυτό φαίνεται από την EVGA FTW 1080 κάρτα γραφικών καθώς και από τον υπερχρονισμένο Core i7 7700K, ο οποίος τρέχει στα 4.9GHz. Το Kit των μνημών είναι της G.Skill και πιο συγκεκριμένα ένα Ripjaws χρονισμένο στα 3200MHz. Το Manta είναι ένα νέο ITX κουτί από τη γνωστή NZXT και το οποίο με τη ξεχωριστή του εμφάνιση και τις κόκκινες λεπτομέρειες κερδίζει το κοινό ακόμα και χωρίς σημαντικές τροποποιήσεις στην εφμάνιση! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  2. Hint για τους φιλόδοξους overclockers το οποίο φαίνεται στη τελευταία φωτογραφία : Αν δεν έχει καλό φαγητό το cpu δε scaleαρει σωστά !
    3 points
  3. Η καθημερινότητα μπορεί να γίνει μουντή και επαναλαμβανόμενη για μερικούς ανθρώπους. Τα gadgets και τα smartphones έχουν εξελιχθεί σε πολύτιμα εργαλεία της καθημερινότητας - και αυτό λόγω των πολλών λειτουργιών που ενσωματώνουν κάνοντάς τα αναπόσπαστο κομμάτι της. Κάπως έτσι είναι και η μουσική. Είτε σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, είτε στην επιστροφή για το σπίτι, η μουσική είναι το Άλφα και το Ωμέγα όσον αφορά την ηρεμία και την εύρεση της γαλήνης, του εσωτερικού... Zen. Σε αυτό έρχονται μας βοηθήσουν οι υπηρεσίες που προσφέρουν streaming μουσικής στις συσκευές μας, είτε είναι Android είτε iOS. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει πλήθος υπηρεσιών όπως το Spotify, το Apple Music και πολλά ακόμα ενώ προσφέρονται επίσης και επί πληρωμή υπηρεσίες με απεριόριστη αναπαραγωγή, κατέβασμα των τραγουδιών στη συσκευή τοπικά αλλά και η απουσία διαφημίσεων. Εσείς ποια χρησιμοποιείτε στις συσκευές σας; Φωτό: http://thetech.ninja
    1 point
  4. ναι στο xiaomi redmi 3 σε δυο ωρες με ανοιχτα τα δεδομενα και με χρηση του messenger εχω συνολικη καταναλωση 10% μπαταρια και το spotify απολαμβανει το 45% της χρησης
    1 point
  5. Η Lenovo κυκλοφορεί ένα νέο laptop με Android όμως το ξεχωριστό δεν είναι μόνο το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί, αλλά και το εκπληκτικό πληκτρολόγιο "Halo". Θα είναι σαν να έχετε πληκτρολόγιο, αλλά δε θα έχετε! Κάπως έτσι είναι σωστό να ξεκινήσουμε το εν λόγω άρθρο, μιλώντας για το Halo Keyboard του νέου Yoga A12, ενός Android Convertible φορητού συστήματος. Το πλαίσιο του Yoga A12 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και μαγνήσιο ενώ τρέχει το Google Android της Google. Όσον αφορά το hardware συναντάμε έναν Intel Atom x5 επεξεργαστή και 2GB RAM καθώς και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Τα specs μπορεί να είναι αρκετά λιτά, όμως μη ξεχνάτε πως τρέχει Android! Η οθόνη των 12.2 ιντσών είναι ανάλυσης κάτι που συμβάλλει στη μεγαλύτερη αυτονομία. Σχετικά με τη μπαταρία, η Lenovo υπόσχεται 13 ώρες συνεχούς χρήσης. Η προτεινόμενη τιμή του συγκεκριμένου θα ξεκινήσει από τις 8 Φεβρουαρίου με προτεινόμενη τιμή $299 ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Gunmetal Grey και Rose Gold. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Πολλά μοντέλα για όλα τα γούστα και τσέπες! μπράβο, κάτι πάει να γίνει, μένει να δούμε την τιμολόγηση. πως θα κινηθούν οι τιμές με τόσα μοντέλα, το ένα διπλά στο άλλο σε επιδόσεις, πόσο θα "κοστίζει το GHz"?
    1 point
  7. Πολύ ωραίο review μάγκες ! Καλό και φθηνό ποντίκι,ελαφρύ χωρίς πολλά side buttons . Για mousepad ακόμα προτιμώ τα υφασμάτινα.
    1 point
  8. Spotify, γτ εχει ολα τα τραγουδια που θελω, δεν βαραει πολυ την μπαταρια, και την συνδεισμοτητα των συσκευων την χρησιμοποιω συνεχεια, βολευει απο τον κιν να ελεγχεις την μουσικη του υπολογιστη
    1 point
  9. 1 point
  10. Καλημέρα σε όλους !
    1 point
  11. Άν πράγματι ο μεγαλύτερος (1800X) κοστίζει περίπου 500 ευρώ είναι καλή κίνηση από την amd και θα την βοηθήσει στον ανταγωνισμό.
    1 point
  12. Άρα τελικά θα δούμε και 6 πύρηνους.Αυτοί πραγματικά θα έχουν τεράστιο value σε σχέση με τους αντίστοιχους intel.Αν δούμε το flagship chip της amd στα 500 Ευρώ έστω και 600 τότε θα μιλάμε για πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.
    1 point
  13. Καλημέρα! Έβαλα την nougat στον s7 edge μου μέσω odin γιατί η sammy δεν φαίνεται να μας υπολογίζει εδώ... άλλαξαν λίγο οι ρυθμίσεις άλλαξε λίγο το μενου γρήγορος τρόπος για να μπεις στα apps αυτό το swipe up αλλά εντάξει απο ουσία 0...πιστεύω ότι μου χάλασε και την αυτονομία....
    1 point
  14. Αχαχαχα ε ναι υπαρχουνε αγροτικά και λιμο-αγροτικά Mazda του 97 σκυλι Επί του θέματος... Μέχρι να ρθει η 1080ti
    1 point
  15. Το κάνα δυο μ' άρεσε
    1 point