Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/17/2017 in all areas

  1. Εργοστάσια ημιαγωγών στη περιοχή της Κίνας βλέποντας πως δε μπορούν αν ανταποκριθούν στη ζήτηση στο κομμάτι του FinFET το οποίο ηγείται για την ώρα από άλλες μεγάλες εταιρίες. Ένα από αυτά τα εργοστάσια είναι και τη Shanghai Huali Microelectronics (HLMC) η οποία σύμφωνα με αναφορές του Digitimes εξετάζει το ενδεχόμενο να περάσει στη λιθογραφία FD-SOI η οποία αποτελεί μια αρκετά χαμηλότερου κόστους τεχνική κατασκευής τρανζίστορ από τα FinFET στα οποία παίκτες όπως Intel, Samsung και TSMC έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Η συγκεκριμένη λιθογραφία και πιο ειδικά στα 12nm κατασκευάζεται και από τη Globalfoundries από το 2015 και θα αποτελέσει ίσως τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή των Κινέζων κατασκευαστών. Τέλος, συσκευές που θα βασίζονται σε αυτή θα είναι πιθανόν χαμηλού κόστους και θα προορίζονται κυρίως για τον τομέα του Internet of Things και άλλα σχετικά gadgets. Σπάνια φωτογραφία από δύο wafers το ένα πάνω στο άλλο! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  2. Αχαχαχαχαχα πέθαναν τελικά... Καλημέρα παιδιά... Λιακαδα σήμερα μετά από μέρες... Ο καφές επιβάλλεται...
    3 points
  3. Πετρούπολη Αττικής. Εννοείται ότι έγινε αίτηση άμεσα.
    2 points
  4. Διαβάστε το Review εδώ...
    2 points
  5. καλημερες αλανια!
    2 points
  6. Φαίνεται σαν τυρί με κιμά και μακαρόνια
    2 points
  7. Τα ακουστικα της CM Resonar...τα πετυχα προσφορα μιση τιμη
    2 points
  8. Το Nokia 150 ξεκινά να πωλείται και στην αγορά της Ευρώπης από την HMD η οποία έχει τα δικαιώματα του brand, κάνοντάς το έτσι το δεύτερο τηλέφωνο της εταιρίας στην αγορά μετά το Nokia 6. Με τιμή που ίσως να μη ξεπεράσει τα 40€, το Nokia 150 έρχεται και στην αγορά της Ευρώπης και αποτελεί ένα αρκετά βασικό τηλέφωνο με δύο SIM και οθόνη QVGA διαγωνίου 2.4 ιντσών και ανάλυσης 320 x 240 pixels. Στο σημαντικότερο είναι φυσικά η μπαταρία που έχει χωρητικότητα 1020 mAh και αρκεί για 22 ώρες ομιλίας ή 31 μέρες standby (περισσότερες ημέρες και από τον Φεβρουάριο). Ανάμεσα στα features βρίσκουμε και μια υποδοχή για microSD για έως 32B, LED flash, VGA κάμερα για τους... απαιτητικούς, bluetooth και ραδιόφωνο! Το 150 μπορεί να είναι ένα από τα φθηνότερα της Nokia όμως η εταιρία ετοιμάζει και το flagship της κάποια στιγμή αργότερα και το οποίο λέγεται πως θα φέρει τον Snapdragon 835 της Qualcomm. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Είναι σε όλη την Ελλάδα Βόρεια είναι oteruralnorth Κεντρική το έχει αναλάβει η intracom
    1 point
  10. Ηταν πολλά τα μακαρόνια τα αδυνατίζει η φωτογραφία. 1πιάτο=2,5πιάτα.
    1 point
  11. Τζάμπα μετράτε αποστάσεις με DSLAM... δεν έχουν την παραμικρή σημασία στο ping. Ουδεμία. 100/10 ο πΟΤΕ λογικά πρίν το τέλος του έτους, θα ενεργοποιείται σταδιακά από ΑΚ σε ΑΚ γιατί η ΕΕΤΤ δεν δίνει πανελλαδική άδεια αλλά ανά αστικό κέντρο.
    1 point
  12. ειναι το εργο με τις λευκες αγροτικες πριοχες που περασανε οπτικες στα χωρια ( oteruralsouth.gr ) περιοχη Μυλοποταμος Ρεθυμνο Κρητης. εχουνε ενεργοποιηθει τα διπλανα χωρια και εγω στο μεση το πουλο στο 13888 τους γνωριζω ολους πλεον η διαθεσιμοτητα ειναι πονεμενη ιστορια... αρχικα ειχανε δωσει ολο το νομο μεσα και το χωριο μου. τελος γεναρη το αλαξανε και στο site πλεον το τηλεφωνο μου εχει μη διαθεσιμο. 50/30 και 30/4 ειναι τα πακετα στο rural Πακετα παρτε και ενα speedtest να ζηλεψετε
    1 point
  13. Αν ο ΟΤΕ σου βγάζει διαθεσιμότητα (που είναι το πιο αξιόπιστο test διαθεσιμότητας) τότε πολύ πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στο KV ή στο ΑΚ, εκτός και αν σε ξέχασαν . Περιοχή, Μυλοπόταμος ? Σε καταλαβαίνω... περαστικά.
    1 point
  14. Ναι είναι στο ισόγειο και το έχει απ' έξω . Του έχω πει να τραβήξει δικό του καλώδιο κατ' ευθείαν από το DSLAM και όχι μέσω του διανεμητή του κτιρίου . Αυτό περιμένω
    1 point
  15. Εγω παιρνω απο καμπινα, ξεκαθαρο 50/5, με ping 22ms, ενω στην ADSL ημουν 10ms (με fastpath παντα). Ισως να παιζει ρολο η περιοχη! Δεν βλεπω ιδιαιτερες διαφορές ωστοσο. Αποσταση απο KV 10μ , ενταξει , παραλιγο μεσα θα εμενε το παλικαρι Eγω απεχω απ'την καμπινα 100 , παιρνω απο Forthnet και οχι απο ΟΤΕ (πυλωτικα ή οπως αλλιως το λενε), και αυτο ισως να ευθυνεται για το ping. Παιζω πιο πολυ Fifa και σπανιως Titanfall 2. Δυστυχως η ΕΑ τα εχει κανει μανταρα και εχουμε θεματα, ασχετως ιντερνετ. Στο CS που ερχεται ενα φιλαρακι και παιζουμε καπου καπου, ολα ειναι κομπλε. Το asus ac52u το βγαζει το κιτρινομαγαζο τακτικα σε προσφορα και εχω ακουσει καλα λογια !
    1 point
  16. Αυτό που ξέρω είναι πως σήμερα με fastpath έχω ping 22ms (DNS google), DL 5.11Mbps & UL 0.72Mbps (με πολλά σκαμπανεβάσματα) και οι συμπαίχτες μου λένε πως πάω έτσι (σ.σ. lagaριστά). Τις μισές φορές το multiplayer είναι unplayable, ενώ όταν hostάρω απλά βγαίνω από το game γιατί από το πολύ lag φοβάμαι μην πάθω καμιά επιληψία. Στην περιοχή το VDSL με fastpath δίνει ping 9ms (απομακρυσμένους χρήστες από το KV, άρα μεγάλη απόσταση με χαλκό), 50/5 και εμένα που το κτίριο είναι στα 20 μέτρα από το KV αναμένω να μου δίνει καλύτερες επιδόσεις. Τη διαφορά στο multiplayer την είδα σε φίλο με 50άρα και με χειρότερο pc από το δικό μου που παίζει με ping 1ms (απόσταση από το KV 10m), όπου εκεί τα πράγματα ήταν όλα πολύ πιο smooth και μπορούσα να προλάβω (kill) τους άπιαστους. Όσο για router ναι, είναι στα σκαριά γιατί πλέον θα συνδέονται και άλλες συσκευές. Περιμένω καμιά καλή προσφορά.
    1 point
  17. Σε ποια περιοχη; Αν το φορεσεις καλοφορετο
    1 point
  18. Καλημέρα σας. Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας στον Όμιλο ΟΠΑΠ για πολλές ειδικότητες
    1 point
  19. 1 point
  20. Συμπαθητικό το κουτάκι, αλλά αυτό που μετράει είναι το περιεχόμενό του, ο εκάστοτε επεξεργαστής, οι επιδόσεις και η τιμή...
    1 point
  21. Μακαρόνια με κιμά και τυρί!
    1 point
  22. Μια από τις ηγέτιδες εταιρίες του χώρου ανακοίνωσε μια νέα σειρά μνημών, τις T-FORCE DARK, με πλήρη πιστοποίηση για τις gaming μητρικές Republic Of Gamers της ASUS! Οι T-Force Dark που θα φέρουν πιστοποίηση για τις ROG μητρικές θα έρχονται με συχνότητες που θα ξεκινούν από τα 3000MHz στο XMP 2.0 προφίλ τους φροντίζοντας πως οι επιδόσεις θα είναι οι μέγιστες δυνατές. Τα μελετημένα heatspreaders εκτείνονται σχηματίζοντας το γράμμα "Τ" (ή έναν αετό εάν έχετε αρκετή φαντασία) και θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, ασημί και κόκκινο. Τα specs των εν λόγω μνημών είναι αναμενόμενα και έρχονται με timings 16-18-18-38 ενώ το bandwidth τους βρίσκεται στα 24GB/s σύμφωνα με το specsheet και με τάση 1.35V. Όπως αναφέρει και η ίδια η TeamGroup, οι μνήμες θα φέρουν ICs της Samsung και είναι υψηλής ποιότητας ενώ αναφέρεται πως έχουν περάσει τις εκτεταμένες δοκιμές της εταιρίας. Τέλος, αν και δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, τις περιμένουμε σύντομα στην αγορά. TeamGroup Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Το Humble Bundle λανσάρει μια προσφορά με software καλούδια και διαθέτει διάφορα προγράμματα σε αρκετά χαμηλές τιμές, όμως ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και τρία benchmarks της Futuremark. Και εφόσον διαβάζετε HwBox γνωρίζετε την έννοια του benchmark όσο κανείς άλλος. Στο Humble Bundle λοιπόν θα βρείτε από σήμερα και για 13 ημέρες ακόμα μερικά προγράμματα σε αρκετά χαμηλές τιμές με το συνολικό πακέτο να κοστίζει μόλις $12! Στο πακέτο εκτός από μερικά αξιόλογα προγράμματα και υπηρεσίες όπως το EaseUS Partition Master και το DAEMON Tools Pro 8 μαζί με online χώρο αποθήκευσης για έξι μήνες στη BackBlaze, δίνεται και το 3DMark Advanced Edition, ένα κλειδί για το PCMark 8 αλλά και το VRMark advanced edition benchmark. Κάποιος που τα θέλει όλα αρκεί να δώσει μόνο $12, κάτι που αξίζει ακόμη και αν δίνονταν σε αυτή τη τιμή μόνο τα benchmarks της Futuremark! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  24. Δεν μας απασχολεί η ασύρματη φόρτιση, το κινητό μένει σε ένα σημείο για να φορτίσει και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!! Μας απασχολούν άλλα πράγματα περισσότερο όπως γρήγορη φόρτιση μεγαλύτερη μπαταρία καλύτερη οθόνη μικρότερα bezels κλπ...
    1 point
  25. Πάει τόσο μπάλα όμως... μου έλεγε ο @Yoshi ότι έιναι πολύ γρήγορο το pixel.... του στείλα video....ακόμα γελάω!! Ας κάνει ότι θέλει... μπεεεεεεεε
    1 point
  26. Από teaser σε teaser μας πηγαίνει η LG και πριν από μερικές ώρες διέθεσε μια φωτογραφία που αναφέρει μερικά στοιχεία για την αξιοπιστία του νέου LG G6. Αρχικά είχε αναφερθεί πως το smartphone που θα αποκαλυφθεί στις 26 Φεβρουαρίου θα έρχεται με μεγαλύτερο screen to body ratio ενώ εκτός του ότι θα είναι αδιάβροχο θα φέρει και μερικά χαρακτηριστικά που θα αγαπήσουν και οι "ηχόφιλοι" της παρέας. Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την ίδια την LG μιλούν για ενσωματωμένο DAC ανάλυσης 32-bit το οποίο θα είναι αναβαθμισμένο ακόμη και από το V20. Το κύκλωμα θα προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου και πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης των καναλιών. Παράλληλα η αυξημένη αξιοπιστία της συσκευής υποδηλώνει πως σε αυτή την έκδοση δε θα μας απασχολήσουν προβλήματα με bootloops όπως το G4. Όπως έχουμε δει και από παλιότερες δημοσιεύσεις το G6 θα διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία, οθόνη ανάλυσης 1440x2880 Pixels "QHD+" που θα είναι η πρώτη με λόγο πλευρών 18:9 με λεπτότερα bezels για πιο ευρεία εικόνα από το τυπικό 16:9, το in-TOUCH που επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις του ενσωματωμένου digitizer όλα αυτά σε πάχος μόλις 1mm. Όσον αφορά το hardware, λέγεται πως στο εσωτερικό θα βρίσκεται ο Snapdragon 821 ή ο 835. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  27. Σήμερα το βράδυ είχε τυροπιτάκια. Στην αρχή μου έφεραν κουρού μου άνοιξαν την όρεξη και χτύπησα και κανα δυο τρια κανονικά.
    1 point