Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/11/2017 in all areas

  1. Που βρήκες εσωτερικό δίσκο σε κανονικό κουτί μέσα? Εγώ νόμιζα ότι βγάινουν μόνο σε σακουλάκι
    3 points
  2. 2 points
  3. Βγάζει drivers η AMD? Εγώ γιατί χρησιμοποιώ Windows default display driver? Βασικά προβλέπω να φτάνουν σε επιδόσεις την 1080 αλλά με το τίμημα των pre overclocked καρτών με μεγάλες θερμοκρασίες και λίγο overclockability όπως έχει ξανα γίνει και στο παρελθόν. Την 1080Ti για να την δουνε πρέπει να χρησιμοποιησουν το διαστημικό τηλεσκόπιο Habble.
    1 point
  4. Με την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας Ryzen αρχιτεκτονικής της AMD, οι φήμες για το τί θα ακολουθήσει ξεσπούν. Σύμφωνα πλέον με πηγές, οι Summit Ridge θα αντικατασταθούν από τους Pinnacle Ridge και Ryzen 2/Ryzen+ αρχιτεκτονική. Παρά την "ηλικία" των Ryzen, οι ειδικοί της AMD δουλεύουν ήδη στους αντικαταστάτες τους, όμως βελτιώνουν και το software ecosystem γύρω από την αρχιτεκτονική. Νέα BIOS καθώς και βελτιώσεις σε προγράμματα για developers βρίσκονται ήδη στα "σκαριά" και αναμένονται να δώσουν παραπάνω επιδόσεις στους επεξεργαστές. Το launch μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αμφιλεγόμενο, με τους PC builders να αγωνιούν να βρουν μητρικές της αρεσκείας τους, καθώς και τα περίεργα προβλήματα συμβατότητας με DDR4 μνήμες υψηλών ταχυτήτων. Η εταιρία πάντως συνεργάζεται στενά με τους κατασκευαστές μητρικών για να λυθούν όλα τα προβλήματα άμεσα και να δούμε την μέγιστη επίδοση της νέας πρότασης της AMD. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Σε 1.5 χρόνο όμως που θα χει βγάλει σωστούς drivers η amd για την vega και θα πατάει την 1080ti να δώ τι θα λές ..............
    1 point
  6. O @AMDnord που είναι σε όλα αυτά; Περιμένω να σχολιάσει τόσο καιρό!
    1 point
  7. Θα μικραίνει η οθόνη με τα on screen ότι γίνεται και με τα lg τόσα χρόνια.... για να δούμε όμως αν φέρει τίποτα καλύτερο ο exynos και η μπαταρία!! Γιατί αν είναι 3k θα γελάνε και οι πέτρες....
    1 point
  8. Νόμιζα ότι φτιάχνει σύστημα από την αρχή..
    1 point
  9. Ο Πολωνός Malik δείχνει τι μπορούν να φτιάξουν τα περίπου 10 χρόνια εμπειρίας του στον χώρο του case modding - και το αποτέλεσμα είναι αυτό το "χρυσό" D-Frame της In Win! Οι ανησυχίες ενός modder φαίνονται από τα δημιουργήματά του. Ο Malik έστησε ένα ολοκαίνουριο σύστημα βασισμένο στην Kaby Lake οικογένεια των επεξεργαστών της Intel, επάνω στο D-Frame της In Win, ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό open frame κουτί. Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε η MSI Z270 Gaming M7 μαζί με έναν Core i7 7700K χρονισμένο στα 5.2GHz με custom υδρόψυξη της EK. Οι gaming ανησυχίες του συμπληρώνονται από δύο GTX 1070 Quick Silver σε SLI διάταξη μαζί με 32GB HyperX Predator μνήμες στα 3000MHz καθώς και έναν Predator 240GB M.2 SSD και πάλι από την Kingston-HyperX. Το κίτρινο ψυκτικό υγρό σε συνδυασμό με τις χρυσές πινελιές δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα διχάσει από άποψης ομορφιάς, όμως είναι κάτι το ξεχωριστό στον modding κόσμο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Αν η διαφορά είναι μόνο στην οθόνη θα πάω για το μικρό.... Αν και το home button το έχω συνηθίσει τοσα χρονια..και πότε δε συμπάθησα τα on screen
    1 point
  11. To 5.8 είναι πραγματικά πανέμορφο.Το 6.2 είναι απλά λίγο πιο μεγάλο απ ότι θα χρησιμοποιούσα.Αλλά πάνε και πάλι να μπουν στην κορυφή της αγοράς.
    1 point
  12. Κατέβασε το snapstats και βάλε το gadget του είναι ωραίο!
    1 point
  13. Μπράβο στην AMD, τα "κατάφερε". Θέλει λιγο ακόμα να μπούνε τα πράγματα στον ίσιο δρόμο, σίγουρα θα υπάρχουν μικροπροβληματα, νέα πλατφόρμα είναι.
    1 point
  14. Ps4 με uncharted 4 να περνάει η ώρα στο σαλόνι... Και δίσκο για το κατεβαστηρι.
    1 point
  15. Πόσο πήρες την κάρτα?Τι μεταφορικά πλήρωσες?
    1 point
  16. Πόσο μπροστά είναι τα Windows 7 ρε φουστη μου?
    1 point
  17. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να ληφθούν με το επόμενο windows update αν ασχοληθεί η microsoft και η amd.
    1 point
  18. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  19. Μετά από καιρό επιστροφή σε headphones. Είναι closed κατά 80% θα έλεγα για μόνωση ήχου. Επίσης είναι fashion style, αλλά επειδή είναι τα over ear XL έκδοση δεν θα τα φορούσα στο δρόμο με τίποτα. Σε ταξίδι ΚΤΕΛ, τραίνο, αεροπλάνο θα είναι μια χαρά νομίζω. Επιτέλους θυμήθηκα τι είναι stereo imaging, sound stage και καθαρός ήχος. Παρεπιπτόντως ήταν και η πρώτη ever αγορά από amazon λόγω τιμής φυσικά. Αλλά ταχυδρομείο DHL μη συστημένο ρε amazon.de? Είναι σοβαροί; Υπάρχει τρόπος να διαλέξω signed postage με το amazon; Δεν θυμάμαι να είχα επιλογές για το postage and shipping στο checkout.
    1 point
  20. Μπέντσαρα το PC καιρό τώρα με άλλες κάρτες γραφικών. Επίσης έβαλα το CPU στο μονοβάθμιο. Όλα αυτά δεν γίνονται όταν το έχεις μες στο κουτί. Ή μάλλον γίνονται, αλλά δεν βολεύουν εμένα Τώρα που τελείωσα με τα μπεντσαρίσματα έπρεπε να μπει στο κουτάκι του. Αυτό δεν είναι τίποτα, όσο ήμουν φοιτητής στο Ρέθυμνο το PC ήταν εκτός κουτιού μόνιμα, δεν υπήρχαν κουτιά σπίτι μου
    1 point
  21. Πήραν τα cinebench, πήραν και το GPUPI, δυναμικό comeback στην oc community
    1 point
  22. Phanteks Enthoo Pro, το είχα αγοράσει από τον Οκτώβρη αλλά το έστησα το Σάββατο επιτέλους, να βρει ο 5960Χ σπίτι από 'δω και πέρα Δεν είχα αγοράσει ποτέ κάτι της Phanteks και το είχα βρει 110€ τότε στο eshop. Στιβαρό κουτί, έρχεται με τον 200άρη μπροστά και έναν 140άρη πίσω. Ο πίσω 140άρης μαζί με δύο 140άρηδες aerocool πήγαν πάνω και πίσω μπήκε push-pull 140mm με την Nepton 140XL. Καλό και αθόρυβο air flow. Δίπλα η Logitech G27 η οποία προσέφερε αρκετές ώρες assetto corsa σε εμένα και όλη την παρέα, ένας ένας όποιος ερχόταν σπίτι την τιμούσαν δεόντως Σήμερα την ξέστησα να φυλαχτεί και από Οκτώβρη πάλι.
    1 point
  23. Εμφανής χρήση ξύλου και ισχυρού hardware έρχονται στο αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες μας από τον χρήστη Mathieu που μίλησε για το build του στο Guru3D. Το Mod1 είναι ένα από τα ξεχωριστά open frame κουτιά της αγοράς και έρχεται από την Jonsbo, την όχι και τόσο συνηθισμένη εταιρία σχεδίασης κουτιών που περιμένετε! Στο εσωτερικό του ζει μια ASUS X99 Deluxe μητρική μαζί με έναν Core i7 5930K και δύο GTX 970 σε διάταξη SLI . Το σύστημα εξοπλίζεται με δύο SSD τοποθετημένους σε διάταξη RAID 0 για μέγιστες επιδόσεις ενώ το υποσύστημα των μνημών αναλαμβάνουν οι Dominator Platinum των 32GB της Corsair. Η ιδιαίτερη σχεδίαση σίγουρα δε ταιριάζει σε κάθε χρήστη και περιβάλλον, ειδικά όταν αυτή περιλαμβάνει και τμήματα δέρματος όμως αποτελεί έναν τρόπο για απόκρυψη του συστήματος σε ένα κυριλέ χώρο, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι. Αλλά, χρειάζεται εδώ στο box! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point