Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/21/2017 in all areas

  1. Ένα build που έφτιαξα για τον φίλο Σπύρο. Το PC στήθηκε κυρίως για βαρύ rendering σε 3dsmax και τα συναφή προγράμματα του είδους + Unreal engine. Το κουτάκι είναι το Eclipse P400 της Phanteks που έκανε τη ζωή αρκετά πιο εύκολη. Απλό και γρήγορο στήσιμο, άψογο cable management! Στόχος ήταν μαύρο κουτί με ελαφρώς λευκό εσωτερικό. Έτσι εκτός της GPU και της μητρικής, προστέθηκαν και δύο 14ρηδες λευκοί ανεμιστήρες της Fractal Design, μιας και το σύστημα θα μπει σε περιορισμένο χώρο και θα χρειάζεται airflow. Specs: Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass Intel Core i7 6950X Corsair H100i v2 ASUS X99 Deluxe II Samsung EVO 750 SSD 500GB 32GB Corsair Vengeance LPX 3000 MSI GTX 1080 Armor 8GB
    3 points
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συγχαρητήρια στον Λουκά όμως, γιατί διαφορετικά δεν έπαιζε να φτιάξω τέτοιο pc!
    3 points
  3. Φήμες θέλουν την AMD να διαθέτει νέο AGESA microcode στους κατασκευαστές μητρικών το οποίο λέγεται ότι βελτιώνει το support σε μνήμες - αλλά σταθείτε! Η αρχιτεκτονική των Ryzen δείχνει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τις υψηλά χρονισμένες μνήμες, όμως η λειτουργία ενός kit σε χρονισμούς πάνω από τα 3000MHz δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση μιας και απαιτείται η αύξηση επιπλέον ρευμάτων, ακόμη και του vCore σε ορισμένες περιπτώσεις. Από τη στιγμή που η AMD μπορεί να βελτιώσει for free τις επιδόσεις των επεξεργαστών χρονίζοντας το data fabric πιο ψηλά θα φροντίσει στο άμεσο μέλλον να προσφέρει καλύτερο support με dual channel DDR4 kits που αποτελούνται τόσο από δύο όσο και από τέσσερα DIMMs. Ειδικά η τελευταία διαρρύθμιση φέρνει πονοκεφάλους στους enthusiasts που δε μπορούν να αυξήσουν τη συχνότητα πάνω από τα 2666MHz σε πολλές περιπτώσεις. Το microcode θα περάσει στα νέα BIOS των κατασκευαστών όμως η ταχύτητα με την οποία θα τα δούμε να κυκλοφορούν εξαρτάται από το πόσο γρήγοροι είναι οι vendors. Η MSI για παράδειγμα ήδη έκανε γνωστό πως δουλεύει στην βελτίωση του A-XMP (AMD eXtreme Memory Profile) με συχνότητες που θα φτάσουν μέχρι και τα 3200MHz αξιοποιώντας το XMP προφίλ των μνημών. Αν και αυτό γίνεται ήδη από το XMP προφίλ, η απαραίτητη σε μερικές περιπτώσεις αλλαγή των τάσεων στον επεξεργαστή δε γίνονται αυτόματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  4. Και το ονόμασαν clean combo?
    3 points
  5. Καλησπέρες άνθρωποι! Τα έβερεστ έβγαλαν προσφορά τυρόπιτα με μίλκο
    3 points
  6. Η ελληνική προσπάθεια με αρχηγούς τους Stelaras και Zafiropo όπου χρησιμοποίησαν το ιστορικό πλέον socket 478 της Intel παρέα με μερικούς Northwood και θρυλικές Matrox κάρτες γραφικών! Το πρώτο benchmark, Wprime 1024 ολοκληρώθηκε με την HwBox Hellas O/C Team στη 2η θέση ακολουθούμενη από την HOT. Στη πρώτη θέση είδαμε την XtremeOverdrive OC team Italy με χρόνο 24min 24sec ενώ η HwBox Hellas τερμάτισε με ελαφρώς υψηλότερο χρόνο, στα 24min 52sec. Ο Zafiropo έτρεξε τον Northwood των 3.4GHz στα 4,908MHz. Το κλασικό 3DMark2001 SE έπεσε στα χέρια της HwBox και του overclocker Stelaras ο οποίος κατάφερε αποτέλεσμα 15281 marks. Η Parhelia των 128MB της Matrox έχει εργοστασιακούς χρονισμούς τα 220MHz όμως με τη βοήθεια μερικών mods και υγρού αζώτου έφτασε και τα 420MHz, πάνω από 90% δηλαδή της εργοστασιακής συχνότητας λειτουργίας! Τη 2η θέση στο συγκεκριμένο stage συμπλήρωσε η HOT με 13039 marks. Τρίτο και τελευταίο stage είναι το εξίσου απαιτητικό PCMark04. Σε αυτό η ελληνική προσπάθεια του HwBox με τους Stelaras/Zafiropo άγγιξαν τη κορυφή με 7,420 marks σε μια ASUS Commando μητρική με το LGA 775 socket καθώς και έναν Prescott των 90nm χρονισμένο στα 4991ΜHz επάνω σε ειδικό μετατροπέα από 775 σε 478. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  7. 2 points
  8. Errata στους Xeon Haswell-E βρέθηκε από τον overclocker με το ψευδώνυμο Dufus ο οποίος αποκάλυψε έναν τρόπο για ρύθμιση του 1 core Turbo σε όλους τους πυρήνες του - που όμως γίνεται με μια ειδική διαδικασία. Το exploit λειτουργεί τόσο σε X99 μητρικές, όσο και σε αυτές με το C612 chipset που προορίζονται για workstations και servers. Δοκιμές στο xtremesystems, γνωστό εδώ και χρόνια για την κοινότητα των extreme χρηστών και overclockers έγιναν με τον Xeon E5 2683v3 ο οποίος έχει turbo σε όλους τους πυρήνες τα 2.5GHz και τα 3GHz μόνο στον έναν. Στα forums του Anandtech όμως ο Dufus έδειξε τον τρόπο και η κοινότητα έφτιαξε ένα zip με τα απαραίτητα εργαλεία για την επίτευξη του σκοπού. Μετά το πέρας του οδηγού όλοι οι πυρήνες θα τρέχουν στα 3GHz Turbo! Η διαφορά συμπυκνώνεται στα δύο screenshot από το Cinebench R15, το ένα σε stock συχνότητες και το ένα μετά την εφαρμογή του exploit. Αξίζει να τονίσουμε πως το exploit απαιτεί το edit του αρχικού BIOS της μητρικής που σκοπεύουμε να βάλουμε τον επεξεργαστή (μέχρι στιγμής αναφέρονται εταιρίες όπως ASUS, ASRock) και το φλασάρισμα ενώ το format είναι αναγκαίο μιας και λειτουργεί μόνο σε UEFI setups λόγω του πιο πρόσφατου microcode (που αλλάζει τη λειτουργία του Turbo στα Haswell-E chips) που φορτώνει μαζί με τα Windows. Το zip πειλαμβάνει συνολικά 70MB δεδομένων μαζί με το γραπτό guide. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  9. Φήμες που δείχνουν αληθινές θέλουν την AMD να κυκλοφορεί μέχρι το καλοκαίρι έναν ακόμη επεξεργαστή ο οποίος θα τοποθετείται ακόμα πιο ψηλά από τους Ryzen 7 ενώ θα στοχεύει καθαρά στην HEDT πλατφόρμα. Πριν από λίγους μήνες, η Intel μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην HEDT αγορά, κάτι που φάνηκε να ανακόπτει η AMD με τη κυκλοφορία των 8/16 thread Ryzen επεξεργαστών της στις αρχές του μήνα. Φήμες από το γαλλικό Canard PC, το οποίο υπενθυμίζεται πως είχε κάνει από τα πρώτα leaks για τους Ryzen αναφέρει πως η AMD ετοιμάζει έναν νέο high end επεξεργαστή για τη HEDT πλατφόρμα με πληροφορίες να αναφέρουν πως ίσως πρόκειται και για server/workstastion SKU με χρονισμούς 2.4/2.8GHz. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το TDP του θα βρίσκεται στα 150W και θα συνοδεύεται από νέες μητρικές με το X399 chipset και LGA socket, κάτι που η AMD κάνει στο κομμάτι των servers εδώ και χρόνια. Η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και ενδεχομένως στη Computex. Τέλος, λαμβάνοντας υπόψιν και τις απαιτήσεις της αγοράς, η AMD θα τοποθετήσει quad channel ελεγκτή μνημών ενώ το CPU θα αποτελείται από δύο dies με δύο CCX έκαστο στο ίδιο υπόστρωμα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  10. Παιχνίδι εξομοίωσης... χτισίματος ενός υπολογιστή γίνεται πραγματικότητα από έναν developer και η pre alpha έκδοση δίνεται εντελώς δωρεάν! Έχετε αμφιβολίες για το εάν μπορείτε να στήσετε μόνοι σας έναν υπολογιστή; Ο συγκεκριμένος simulator ίσως σας δώσει τη δύναμη, ενώ άλλους, θα τους απασχολήσει για διάφορους λόγους. Αν και για την ώρα τα υποσυστήματα που δίνονται είναι λίγα, ο developer αναφέρει πως στο μέλλον η λίστα θα μεγαλώσει, κάτι που εξαρτάται και από τους κατασκευαστές μιας και έχει ζητήσει την άδεια για χρήση των προϊόντων τους στο παιχνίδι. Το career mode αφήνει πολλά να εννοηθούν για το βάθος που θα έχει εφόσον η ανάπτυξη προχωρήσει αλλά στην pre-alpha υπάρχει μόνο το tutorial στο οποίο χτίζουμε το PC που θέλουμε με τα ελάχιστα υποσυστήματα που δίνονται. Που και πάλι αρκούν για να γίνει λειτουργικός. Δείτε το trailer ή κατεβάστε το game από το επίσημο site για περισσότερα. Το μέγεθός του είναι κάτω από 60MB. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  11. Όσοι γνώριζαν και είχαν Cyanogen και έμαθαν πως η εταιρία θα μεταβεί στη νέα εποχή που λέγεται LineageOS, τότε αναβάθμισαν τις συμβατές συσκευές τους άμεσα - εξού και ο συγκεκριμένος αριθμός! Η κοινότητα παρέμεινε ίδια και η λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών αυξήθηκε άμεσα μιας και ο πυρήνας του λειτουργικού παρέμεινε σχεδόν ίδιος. Πλέον σύμφωνα με info που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δημιουργοί του, το LineageOS βρίσκεται εγκατεστημένο σε 1 εκατομμύριο συσκευές με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς. Η εταιρία εργάζεται παράλληλα και σε ορισμένες προσθήκες στο λειτουργικό που θα βγουν live στο επόμενο διάστημα. Οι προσθήκες έχουν σκοπό να εμφανιστούν σε όλες τις εκδόσεις του OS άσχετα με την έκδοση του Android, όπως γίνεται τις περισσότερες περιπτώσεις στη CyanogenMod. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Watercooled σύστημα με ισχυρό hardware και την υπογραφή της ASUS, των Republic of Gamers και της Cooler Master ήρθε στο φως από τον modder Tantricmodz! Ο Modder όπως φαίνεται πήρε για βάση του το απλό MasterCase 5 της Cooler Master το οποίο και έντυσε με hardware της ASUS. Πιο ειδικά στο εσωτερικό τοποθέτησε μια Maximus VIII Extreme μητρική, έναν επεξεργαστή Skylake αρχιτεκτονικής, καθώς και custom υδρόψυξη με τις ευλογίες της Bitspower. Το κύκλωμα της υδρόψυξης έχει ακρυλικές και διάφανες σωληνώσεις με κόκκινο ψυκτικό υγρό και δημιουργούν μεταξύ τους παράλληλες γραμμές στο εσωτερικό του case, μια καλαίσθητη πινελιά που θα κάνει τον κάτοχο (για τον οποίο γίνεται και η όλη διαδικασία) να κοιτά για κάμποση ώρα το σύστημα χωρίς το side panel του! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  13. Δεν έχει σημασία ότι είναι παλιό σύστημα το συγκεκριμένο θα σε κρατήσει και ένα τούμπανο καινούριο να φτιάξεις Βάλε μια παρένθεση (ότι δεν σηκώνει sli crossfire με πολύ δυνατές κάρτες) αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα αυτό.
    1 point
  14. Ουυυυυ θύμα δεν πήρες ryzen.... Μεγειά σου ρε Σπύρο... νιώσε την δύναμη
    1 point
  15. Ωραίο. Αν του βάλεις και κανένα sleeved άσπρο καλώδιο, νομίζω πως θα έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
    1 point
  16. Όμορφο και καθαρό σύστημα ! Με γεια στο φίλο σου Σπύρο και συγχαρητήρια για τη δουλειά σου @MetallicGR !
    1 point
  17. Φήμες για την ονομασία της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού έρχονται στην επιφάνεια όμως περιλαμβάνουν και μερικά από τα features του - που αξίζουν περισσότερο! Σε δύο μήνες από σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η επόμενη έκδοση του Android από τη Google, στο ετήσιο πλέον I/O developer conference που διεξάγεται στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Google SVP, Hiroshi Lockheimer έκανε μια νύξη για την ονομασία του λέγοντας πως θα είναι Oreo, ναι τα μπισκότα. Βέβαια μπορεί η ονομασία όπως από τη πρώτη έκδοση να προέρχεται από ένα γλυκό, όμως αυτό που σίγουρα θα συναρπάσει τους geeks είναι τα νέα features της πλατφόρμας. Το 9to5Google ανέφερε μερικά από αυτά τα features, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δούμε από τη πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας. Μια από τις αλλαγές είναι η νέα σχεδίαση των ειδοποιήσεων όπου ίσως δούμε να μπαίνει και machine learning software που θα καθορίζει πότε και ποια notifications θα παρουσιάζονται στον χρήστη. Επιπλέον, αριθμοί πάνω από τις εφαρμογές θα δείχνουν πόσες ειδοποιήσεις έχουμε, κάτι που γίνεται στο iOS εγγενώς αλλά όχι στο Android, εκτός εάν παίζουμε με κάποιον custom launcher. Επιπρόσθετα, η ύπαρξη picture-in-picture mode που μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο στο Android TV θα βρεθεί και στην έκδοση 8 aka Android O, με τους χρήστες να μπορούν να έχουν ένα έξτρα floating παράθυρο με (πχ) έναν βίντεο player. Τέλος, το background app throttling θα αποτελεί μέρος του OS και δε θα χρειάζεται κάποια επιπλέον εφαρμογή κάτι που θα δούμε και στον Chrome 57 που θα είναι ο προεγκατεστημένος browser στο stock λειτουργικό. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  18. thanks για τις απαντήσεις guys. Δεν ειχα δει τέτοια διαφορά γιαυτό με έκανε εντύπωση ξέρω πως ειναι λογικό να υπάρχει μια διακύμανση σε AVX απλά απο παλιότερη εμπειρία που είχα πχ σε Haswell και Skylake έβλεπα διαφορές γύρω στα 8 με 16mV. Διάβασα πως αν πειράξεις τα IA AC Load Line και IA DC Load Line που βρίσκονται στο Internal CPU Power Management στο BIOS της ASUS και τα σετάρεις στο 0.01 ίσως βοηθήσει: "Setting these values keeps the Adaptive Mode voltage closer to the user-applied value when the processor is under full load." Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι αλλά δεν νομίζω να κάνει τίποτα καθώς απο οτι καταλαβαίνω επηρεάζεται σαν σύνολο ολόκληρο το εύρος της τάσης και οχι εκεί που θες συγκεκριμένα. Ίσως αν έβαζε η ASUS μια επιπλέον επιλογή να θέτεις offset και την τάση σε AVX (όπως έβαλε επιλογή με το Core Ratio Negative offset σε AVX) θα ήταν το ιδανικότερο.
    1 point
  19. Xeon και server πηγαίνουν για χρόνια μαζί και αυτό λόγω του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού πυρήνων που φέρουν, όπως ακριβώς και ο νέος Skylake-EP που εμφανίστηκε να τρέχει Geekbench! Ο επεξεργαστής των 32 πυρήνων της Intel πιθανότατα θα αποτελεί μέρος της πλατφόρμας Purley η οποία θα έχει μοντέλα που "θα ξεκινούν" από του 28 πυρήνες! Αυτός που θα μας απασχολήσει σήμερα λοιπόν σίγουρα δε θα είναι ο μεγαλύτερος που έχει να δείξει η Intel στη συγκεκριμένη αγορά ενώ εάν λάβουμε υπόψιν και το HyperThreading που υποστηρίζουν ερχόμαστε σε ένα αρκετά υψηλό αριθμό threads. Για την πλατφόρμα Purley έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν με leaks που είχαν δει το φως, αξίζει να αναφέρουμε μερικά από αυτά που σίγουρα ισχύουν. Αρχικά έχουμε να κάνουμε με συνολικά έξι κανάλια DDR4 μνήμης, instruction set για AVX εντολές εύρους 512-bit, το 100G OmniPath interconnect για επικοινωνία με πολλούς ίδιους επεξεργαστές στην ίδια πλατφόρμα/node αλλά και το ολοκαίνουριο socket, LGA 3647. Οι τυπικές μητρικές θα φέρουν και 12 DDR4 DIMM slots. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Αν με 1,328 το τσιπάκι σου είναι σταθερό σε AVX τότε λογικά χρειάζεται 1,3 για τις μη AVX εφαρμογές στα 4,9 όπως λες. Βάλε adaptive 1,3 και μια χαρά θα είσαι με 1,328 στα avx και 1,3 στα υπόλοιπα.
    1 point
  21. Δε μπορείς πρακτικά να το αλλάξεις αυτό γιατί είναι μέρος της power control unit μέσα στο CPU. Πάντα σε προγράμματα που χρησιμοποιούν AVX εντολές η τάση θα είναι ελαφρώς αυξημένη. Εσύ του λες πόσο να πηγαίνει σε load σε όλους τους πυρήνες σε νορμάλ load, όμως το cpu μπορεί να δει πότε χρησιμοποιείς AVX instructions και να πάει λίγο παραπέρα, αυτόματα.
    1 point
  22. Ήρθε η άνοιξη, τα χελιδόνια είναι στο δρόμο, η ώρα αλλάζει soon. Ξέχασα τίποτα εκτός απ'τα κουνούπχια;; Α,ναι! Καλημέρα σας και καλή σας μέρα!
    1 point
  23. Όσο σιχαμένη και να είναι η apple με τις επιλογές της, την περιέργειά της κλπ στο τέλος της μέρας η συσκευή της έκανε αυτό που λέει... είτε αφήνεις ένα app ανοιχτό είτε 20 δεν αλλάζει κάτι, δεν τρώει την μπαταρία και δεν κολλάει. Είναι μεγάλο αγκάθι που δεν υπάρχει customization σίγουρα η οθόνη του είναι χειρότερη από του samsung και φορτίζει αργά, όμως κρατάει 2 μέρες έχει στέρεο ηχεία και δεν έχει λόξιγκα!! Στο macbook είναι τέλεια για τον σταθερό με τίποτα... δεν παίζουν παιχνίδια!!
    1 point
  24. για αυτο πακεταρίστηκε και πουληθείκε και το θοκμ.Μαζι εφυγε και το γκεαρ 2!!! Το λεω εγω αρρωστημένος σαμσουκακιας με μεχρι και φούρνο μικροκυμάτων εχω απο αυτους. ΥΓ: Ασε που ειμαι και στο τσακ και κατι να αποχωριστώ τα παραθυρια για τον Μακι... ΥΓ2: Μεχρι και η Ευα μου μηλο εφαγε!!!!
    1 point
  25. Πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις? Θέλεις να είναι modular?
    1 point
  26. Δεν χρειάζεται να σε τρελάνω αν δεν έχεις εμπειρία από γρηγορότερα τηλ δεν μπορώ να στο εξηγήσω, πρίν πάρω το s7 edge είχα το 6s και ήταν πιο γρήγορο γι αυτό πήρα πάλι iphone και βλέπω ξανά αυτή την καταραμένη διαφορά! Και nova launcher prime του είχα... χικ χικ
    1 point
  27. Θα στο πω όπως η γιαγιά μου! Ο νου σου και μια λίρα! Είχα το s7 edge 10 μήνες.... Φίλε τα πράγματα κολάνε ανάλογα πόσες απαιτήσεις έχεις απο αυτά.
    1 point
  28. οχι δεν υπαρχει διαφορα στο gaming και συμφωνα με το psu calculator μου βγαζει συνολικη ισχυ στα 450 watt δηλαδη εχω περιθωριο για αλλα 200watt,να πεις οτι ειναι κανενα τροφοδοτικο της πλακας...enermax ειναι μια απο τις καλυτερες εταιρειες στην αγορα,οσο για τις θερμοκρασιες ειδα μια μικρη πτωση με την mx4.
    1 point
  29. οι msi δεν ειναι λιγο επιφοβες??? παλιοτερα ακουγα πολλα παραπονα για msi και τα τελευταια χρονια μονο οι ακριβες οι xpower ηταν καπως αξιοπιστες..
    1 point
  30. Φωτογραφίες της custom GTX 1080 Ti της GIGABYTE εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και η GPU φαίνεται πως έχει αρκετά πομπώδες και triple slot σύστημα ψύξης! Κατά πάσα πιθανότητα η παρακάτω κάρτα γραφικών δε θα είναι φθηνή και αυτό για διάφορους λόγους. Όσες φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν αποτελούν renders που δε δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα για το κύκλωμα τροφοδοσίας της όμως σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα custom PCB. Στο πίσω μέρος του PCB υπάρχει και μια HDMI 2.0 θύρα για VR Ready συστήματα που πρακτικά υπερκαλύπτεται από το WindForce σύστημα ψύξης που περιλαμβάνει τρεις ανεμιστήρες των 100mm έχοντας πάχος που καταλαμβάνει τρία slots από τη μητρική και το κουτί. Αυτό μαζί με τα 4 χρόνια εγγύηση καθώς και τον πλήρη RGB φωτισμό της συνθέτουν ένα αρκετά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όμως για την ώρα δε γνωρίζουμε τους ακριβείς χρονισμούς του πυρήνα και της μνήμης της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  31. Datacenter SSD με αρκετά υψηλές επιδόσεις λανσάρει και επίσημα η Intel για την αγορά του high performance computing ενώ ενσωματώνει τις νέες μνήμες τύπου 3D XPoint. Ο λόγος για τον DC P4800X, ένας SSD που βασίζεται στην τεχνολογία της Intel, Optane και προορίζεται αυστηρά για datacenters και όχι τόσο για consumers που απλά θέλουν υψηλές επιδόσεις παντού - αν και είναι εφικτό! Η Intel αναφέρεται στο high throughput, το χαμηλό latency και την υψηλή ποιότητα αλλά και αντοχή του drive που σκοπό έχουν να αφαιρέσουν τα data bottlenecks από το σύστημα, ειδικά ενός datacenter. Με το συγκεκριμένο, η Intel θέλει να μπει και στην αγορά του artificial intelligence καθώς και του machine learning - που θεωρείται ήδη κάτι αρκετά "μεγάλο" για πολλές μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως η Microsoft το Facebook και πολλές ακόμα. Ο SSD έρχεται σε PCIe form factor και χωρητικότητα 375GB ενώ επιπλέον χωρητικότητες θα γίνουν διαθέσιμες στους πελάτες της Intel μέχρι το τέλος του έτους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  32. Υπαρχουν μερικες ομαδες. Heat (ειμαι και εγω μεσα) Saf, Grof (δεν ξερω αν παιζουν αρκετοι bf1) και αλλες 2-3. Μπες και εδω ειναι group για οσους παιζουν καποιο bf. θα βρεις σιγουρα ατομα.
    1 point
  33. Το παιχνίδι που όλοι περιμένουν, αλλά δε βγαίνει ποτέ θα μεταβεί στο Vulkan API και θα αφήσει πίσω του το DirectX όπως δήλωσαν οι δημιουργοί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όγκος των δεδομένων που επεξεργάζεται το hardware δείχνει να λειτουργεί καλύτερα με το Vulkan API και αυτός είναι από τους βασικότερους λόγους που έγινε αυτή η αλλαγή. Εκτός αυτού, σε αντίθεση με το DirectX 12, το οποίο αποτελούσε σίγουρα μια εναλλακτική για την εταιρία, δεν απαιτεί την εγκατάσταση Windows 10 και έτσι μπορεί να τρέξει σε πλήθος λειτουργικών συστημάτων όπως Windows 7, μέχρι και στο Linux. Φυσικά έγινε λόγος και για το ETA του τίτλου, και πιο ειδικά του single player κομματιού, με το studio ανάπτυξης να αναφέρει "αργότερα μέσα στο έτος". Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  34. ωραια παρουσιαση παιδες! Κουκλα η μητρική, πολλα τα λεφτα ομως, και νερα στις μητρικες νομιζω δεν εχει νοημα, δεν ειμαστε στην εποχη του Χ58 που βραζανε
    1 point
  35. Όχι ότι δεν είναι χαρούμενος με αυτή τη μητρική, αλλά αν την είχε πάρει και give away θα ήταν διπλά χαρούμενος .
    1 point
  36. Όλοι like στον αρχηγό μας!!
    1 point
  37. Update: τελικα αγορασα την msi z270 gaming m7 ομορφη
    1 point
  38. Διαβάστε το Review εδώ...
    1 point