admin

Administrator
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

admin last won the day on October 12 2016

admin had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

admin's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Αρχικά δεν το έχει δεί από κοντά και μιλάει...κατά 2ον όταν βγεί το Mastercase 7 και το πάρει, ελάτε να μου το πείτε!
  2. Σε βοήθησε θέμα του 2011? Τι σου έμεινε στα χέρια? Gorillakos εδω, καλώς σε βρήκαμε
  3. @toudakos Καλώς σε βρήκαμε φίλτατε! Πολύ ωραίο, δυνατό και συμπαγές το τερατάκι σου! Κι εμένα μ'αρέσουν τα πιο μαζεμένα κουτάκια και ας είναι μέσα όλα πιο στριμωγμένα, τα μεγάλα δεν μου κάθονται καλά! Μου είναι λίγο άχαρα στο μάτι! Σπάστο μας και αναλυτικά τι έχεις βάλει μέσα!
  4. Όλα τα PCB απ'όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, κατασκευάζονται στην Κίνα. Το ECO Mode της EVGA σημαίνει πως ο ανεμιστήρας δεν γυρίζει όσο το load του είναι κάτω από 25%. Με το σύστημα που έχεις, με ένα καλό 500άρι άμα πάς θα είσαι άνετος ακόμα και μετά από προσθήκη μεγαλύτερης κάρτας. Εάν θέλεις στο μέλλον να πάρεις καινούριο PC και να χρησιμοποιήσεις αυτό το PSU, πάρε ένα 650άρι Modular με εγγύηση από 5 χρόνια και πάνω και είσαι έτοιμος!
  5. Καλησπέρα σε όλους και σε όλες παίδες και δεσποινίδες, Ελπίζουμε να σας αρέσει το νέο Hwbox το οποίο όμως επιδέχεται ακόμα αρκετές αλλαγές και προσθήκες! Τις παλιές εικόνες που δεν μπορείτε να βρείτε, δεν μπορέσαμε να τις φτιάξουμε. Μετακομίσαμε από Vbulletin σε IPBoard, ενδιάμεσα στην VB είχαμε αλλάξει 3 Devs και αυτό μας έκανε την ζωή δύσκολη και γι'αυτό το site ήταν κάτω 1 μήνα. Ελπίζω σχετικά σύντομα να έχουμε φτάσει σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε όλα του! Enjoy our new house!