cabdik

Members
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

cabdik last won the day on January 10 2022

cabdik had the most liked content!

About cabdik

  • Birthday 01/26/1973

Systems Specs

  • CPU
    FX-8320
  • Motherboard
    Gigabyte 990XA-UD3
  • GPU(s)
    ASUS RX570 4GB Expedition OC
  • RAM
    DDR3 12gb
  • SSDs & HDDs
    OCZ 256GB + Samsung 830 128gb + 2x WD 640gb
  • Sound Card
    ASUS Xonar DG
  • Case
    Shrkoon VS-4W
  • PSU
    Silverstone ST60FF 600W
  • Cooling
    ZALMAN CNPS10X Performa
  • OS
    WIN 10pro x64

Gaming Gear

  • Keyboard
    Microsoft Sidewinder X4
  • Mouse
    Microsoft Sidewinder X5

Other Tech In My Bag

  • Smartphone
    XIAOMI Redmi NOTE 9S
  • Tablet
    Chiuwi Hi8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cabdik's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

176

Reputation

  1. Καλη χρονια σε ολους παιδια...!!!!
  2. οταν αναλωνεσαι σε δημιουργια, ειναι ευτυχες...!! απλα, λεμε μην κλεισει εντελως το site. δεν ασχολουνται αλλοι με το site, Λουκα..? Μονος το τρεχεις/ετρεχες? σιγουρα αυτο που ανεφερε και ο @STORM1978 εχει μεγαλο μεριδιο, καθως εμεις οι.... λιγο.. μεγαλυτεροι, εχουμε πολλες αλλες υποχρεωσεις που μας τρεχουν, αλλα...., θεωρω οτι ειναι και ευκαιρια να δωθει βημα σε νεοτερους .....! ετσι υπαρχει και συνεχεια, και ανανεωση, και εξελιξη...!!!
  3. κι εγω ελπιζω να ειναι προσωρινη κατασταση και να επανελθουμε δριμυτεροι.....!! αν και ηλπιζα οτι ακριβως λογω πανδημιας και...κλεισουρας, αυτα τα site-φορουμ θα ηταν μια δι(εξ)οδος επικοινωνιας....!!!!
  4. Γιατι να χαθουν? τοσα μελη υπαρχουν......
  5. 2 παρατηρησεις: 1 συμφωνω με τον @tasos kats οσον αφορα την μητρικη, που ειναι η βαση ολου του συστηματος. μια καλα εξοπλισμενη μητρικη δεν σε περιοριζει πουθενα και αφ' ετερου βοηθα ολο το συστημα να ανταποκρινεται καλυτερα. ΑΝ και δεν γνωριζω τις αναγκες σου, να προτεινω απλα αυτη ? https://www.skroutz.gr/s/27674977/Asus-TUF-Gaming-B560M-PLUS-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html 2 M.2 SSD, αυτος που εβαλες, ειναι "πεταμενα" λεφτα, οχ ιεπειδη δεν ειναι καλος, αλλα επειδη οι ταχυτητες του ειναι απλα ενος SSD..! αφου κανεις το καλο και στηνεις νεο συστημα κανε το σωστα....... https://www.skroutz.gr/s/17274661/Samsung-970-Evo-Plus-SSD-500GB-M-2-NVMe-MZ-V7S500BW.html#specs
  6. Γενικα... συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο..! Δικα μου ειναι τα χρηματα, οπου με συμφερει τα δινω. το ιδιο ελεγα και επι παντοκρατοριας INTEL, και οταν η AMD, μη εχοντας τις επιδοσεις, χτυπουσε στις τιμες. και τωρα, σαφεστατα σε Budget Builds η ΙΝΤΕΛ ειναι μονοδρομος. καθως πλεον η AMD ΔΕΝ εχει καλους και φθηνους επεξεργαστες...! καποτε εβρισκες και με 50-60-70€ AMD CPU να στησεις ενα Πισακι, να κανεις ανετα τις δουλιτσες σου. τωρα μεχρι τα 100€, πιο ευκολα βρισκεις Intel..!!! οι φθηνοι AMD εχουν εξαφανιστει...!
  7. ειχα πει σε ανυποπτο χρονο, καπου οταν πρωτοεμφανιστηκαν οι RYZEN, οτι αν η αρχιτεκτονικη ZEN, καταφερει ο,τι δεν καταφεραν οι Buldozer, η INTEL θα τα βρει πολυ σκουρα, ειδικα και οσο κατεβαινουν τα nm της λιθογραφιας. καθως η μεν αρχιτεκτονικη της AMD -οταν τα εγραφα- φρεσκοτατη, ενω απεναντιας της Intel κουβαλαει μια παραδοση πισω της. ΔΕΝ εχει βγαλει μια Πραγματικα ΝΕΑ αρχιτεκτονικη, και ας λεει σε καθε γενια... νεα αρχιτεκτονικη και νεα αρχιτεκτονικη...!!! νομιζω οτι η αληθεια ειναι πως ακομα βασιζεται στην C2 αρχιτεκτονικη και την εξελισσει καθε χρονο...!! Αν κανω λαθος και εχει βγαλει πραγματικα ΝΕΑ αρχιτεκτονικη, ας μας πει καποιςο ποια ειναι, γιατι εγω εχω μπερδευτει πια....!!! το θεμα ειναι οτι σε λιγο θα βρει τοιχο -και ηδη φαινεται αυτο- με την λιθογραφια. ολοκληρη Intel και δεν μπορει να κατεβει κατω απο τα 10nm...? γιατι.....? εδω φτιαχνονται τοσα τσιπακια σε αυτη την λιθογραφια, η Intel με τα κεφαλαια που διαθετει, δεν μπορει..? δεν νομιζω, καπου αλλου κολλαει η υποθεση........!!! ΥΓ σχολιαζω σαν απλος παρατηρητης, δεν ειμαι ειδικος, κανενος τυπου. απ οτι διαβαζω, μαθαινω, και παρακολουθω την επικαιροτητα..!
  8. "εμφανίζεται να φτάνει τους 98C με stock χρονισμούς" "τα παραπάνω συνέβησαν με το CPU να ψύχεται με μία 360 AIO υδρόψυξη δείχνοντας έτσι τις ανάγκες του επεξεργαστή σε ψύξη" Οντως ....θερμαστρες οι AMD....!! δλδ...., για να υπερχρονιστει........ μονο με LN2 ...εεεε....??
  9. Multi score.....??? μονο Single μετρησαν...??? παντως ειναι καλο -για τον ανταγωνισμο- που ακομα κραταει η Ιντελ.....!! δυσκολα......, αλλα τουλαχιστον ειναι ανταγωνιστικη, και αυτο το οφειλει στην καλη βαση που εχει εδω και μια 10ετια....!! μακαρι να παει και σε χαμηλοτερα nm, ωστε να συνεχιστει ο ανταγωνισμος..! τουλαχιστον να κρατηθουν οι τιμες των CPU σε λογικα επιπεδα....!!!
  10. αντε....να βγαλουν και 1060/1070 πας και ξαναγεμισει η αγορα.....!! αν μπορουν και 960/970.....ακομα καλυτερα...!!!!!!
  11. καλυτερα να πας στο νεοτερο 570. δεν εχει λογικη να πας σε παλιοτερο......!!!
  12. εγω παντως... εντελως τυχαια χτες, επεσα πανω στην προσφορα του Public για την AOC 27" 27B2H με 99€ και την παραγγειλα.....!!!!! θα δουμε μολις παραλαβω... τι ψαρια πιανει..! δεν ηθελα να παω σε μεγαλυτερη αναλυση ακομη.......
  13. Προτεινω...... https://www.skroutz.gr/s/16298319/LG-27MK430H-B.html https://www.skroutz.gr/s/22296271/AOC-Basic-Line-27B2H.html
  14. μισοδουλειες δλδ........ καλυτερα το οριτζιναλ.......!! επιμενω και ΘΑ επιμενω......!!! η ουσια των παιχνιδιων ειναι στο σεναριο-πλοκη, στον χειρισμο, στην αλληλεπιδραση παικτων-παιχνιδιου, και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τα γραφικα και τα εφε. Μπορει να δινουν εντυπωσιακες εικονες, αλλα αν το σεναριο του παιχνιδου δεν εχει κατι το ενδιαφερον για να σε τραβηξει, να "κολλησεις" να το παιζεις..... τοτε τι να τα κανω? αν θελω ομορφα γραφικα και ωραιες φωτογραφιες, τις βλεπω και αλλου.......!!!!