greekvipper

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About greekvipper

  • Birthday 03/18/1983

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i7 920 @ 2.67GHz C0/C1
  • Motherboard
    EVGA 131-GT-E767 Intel X58 SLI3
  • GPU(s)
    Gigabyte GeForce GTX 970 4GB GDDR5 GV-N970G1 GAMING-4GD
  • RAM
    Sniper - F3-12800CL9T-12GBSR - G.SKILL x2 (24)
  • SSDs & HDDs
    Samsung 850 EVO Series 500GB , WD 1TB
  • Sound Card
    Mobo
  • Case
    Cooler Master: HAF X
  • PSU
    Corsair 850 Watt 80 PLUS Gold Certified Fully Modular PSU
  • Cooling
    NZXT Kraken X61
  • OS
    Win 10 Pro 64 bit

Gaming Gear

  • Mouse
    Razer Naga 2014 Left-Handed Edition
  • Headset
    Razer Kraken 7.1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

greekvipper's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

16

Reputation

  1. Update: τελικα αγορασα την msi z270 gaming m7 ομορφη
  2. αυτες τις οδηγιες ακολουθησα οπως βλεπεις και στην photo εστειλα και την αποδειξη σε αυτους σε jpg(the proof of purchase). οποτε θα περιμενω απο αυτους για το νουμερο? παντως δεν λεει πουθενα οτι στελνουν αυτοι κατι , η κανω λαθος ? 12. 12 Step 9 : Provide invoice to verify your purchase Please Upload Invoice If you have registered a product, system will show which product he can use for promotion redemption. To redeem the game code, you need to provide “Invoice” and click redeem. οταν παταω το redeem με βγαζει στην φωτογραφια ποιο πανω και μου ζητα extra το invoice no
  3. Καλησπέρα σε ολους αγορασα την msi z270 m7 , και δεν βρίσκω ακρη με το redeem για το key του for honor. Μηπως γνωριζει κανεις ? Μου ζητάει το invoice no και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως να κανω. εχω την απόδειξη αγοράς αλλα τι ?
  4. θα ηθελα ποιο συγκεκριμένα ! ειναι λιγο γενικο αυτο!
  5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Κάποια στιγμή το 2015 ήθελα να κάνω αναβάθμιση άλλα δεν έκατσε και είπα να περιμένω το 2017 ( το σχετικό ποστ εδω ). τοτε εκανα μια μικρή αναβάθμιση σε gtx 970 + evo ssd 500. Δυστυχώς η μητρική evga βγήκε off με αποτέλεσμα να παμε για καινούργια τριαδα αναβάθμισης στο σύστημα! CPU + RAM + Mobo Ευτυχώς ο ενας φιλος έρχεται απο εξωτερικό και θα μου φέρει τον i7-7700k και μνήμες 32GB G.Skill DDR4 Trident Z 3200Mhz (2x16gb) έβαλα λινκ απο αμαζον usa γιατι με αυτες τις τιμες θα τα παρω και οχι ελλαδας!!! Δυστυχώς mobo ειναι λιγο δύσκολο να μεταφερθεί λογο ογκου . Μια και εχω αρκετο χρονο για επιλογής μητρικής θα ηθελα την βοήθειά σας! Εχω κολλήσει (εμφανισιακά) με την MSI Z270 Gaming M7 αλλα αν νομίζεται οτι κανω λαθος ή έχετε κατι αλλο στο μυαλο σας θα ηθελα την βοήθεια σας και τους λόγους φυσικά για την επιλογη σας. Το σίγουρο ειναι οτι ο 7700κ θα φαει oc με cooler NZXT Kraken X61 καποια στιγμη θα βαλουμε ekwb setup!. Οποτε μετα απο ολο αυτο το κατεβατό, ξανα η ερωτηση : Τι μητρική λετε μεχρι 300 ευρώ αν υπάρχει κατι καλύτερο με λιγα ευρώ παραπάνω το συζητάμε. (να λετε και μοντελο οχι απλα εταιρία )
  6. Καλησπέρα σε όλους ψάχνω μια λύση ώστε όταν βλέπουμε ταινία στο σαλόνι για να μην ενοχλούμε να βάζουμε ακουστικά ( χωρίς καλώδια ) τι προτείνετε για ακουστικά ? έχω Samsung TV UE55H7000 και home cinema samsung F9750W . Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
  7. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Το goodsync με βόλεψε παρα πολυ για την ώρα μέχρι να φτιάξω το setup που θέλω.
  8. Καλησπέρα , Θα ήθελα την γνώμη σας Θέλω να φτιάξω ένα Home storage για το σπίτι και πάνω μέσο router να είναι συνδεδεμένο με pc , laptop , TV - Home cinema. ωστε να read movies κτλπ. + αποθηκευτικός χώρος για photo και video. Και φυσικά σε raid 1 για backup Να πάω σε κάτι έτοιμο όπως το Synology DiskStation DS215j Η να φτιάξω ένα μονος απλά δεν έχω περιθώριο για μεγάλο κουτί ( πείτε ένα build ) . Ελπίζω να έβαλα την ερώτηση στο σωστό μέρος. Ευχαριστώ!!
  9. Για να το λες κάτι θα ξέρεις. Rapid : off
  10. Update 2 Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το post και τις απορίες μου. Είπα να σας ενημερώσω τι έκανα με την αναβάθμιση. Αποφάσισα επειδή έβλεπα ότι οι τιμές είναι πολύ υψηλές λόγο ότι τα skroutzomagaza δεν έχουν και μεγάλο stock είπα να κάνω μια mini αναβάθμιση να βγάλουμε το 2016 και να ξαναπροσπαθήσω για full build το 17 . Τελικά αγόρασα μια Gigabyte GeForce GTX970 4GB G1 Gaming της έκανα ένα μικρό OC και αγόρασα τον Samsung 850 evo 500GB ! ο i7 920 που έχω τρέχει στα 3351 ( Δεν θέλω να τον ζορίσω γιατί ήδη έχει κλείσει 7 χρόνια οπότε μην πάθουμε καμιά στραβή ) Τον ψηλόφοβόμουν λίγο στα νέα games αλλά είδα ότι δεν μασάει καθόλου , MGS5 / AC Syndicate / Fallout 4 , όλα μια χαρά σε ανάλυση 1920 !!! Οπότε κάνω υπομονή και ελπίζω το 2017 να είμαστε καλύτερα. Έβαλα και κάποιες φώτο για να δείτε.
  11. κοντά στα 2.500 - 3.000. Έχω βρει να πουλήσω αυτό to setup που έχω χωρίς το κουτί, γιαυτο ανέβηκα τόσο πιστεύεις η 980 θα τα παίζει full ? η σε μερικά θα βγάζουμε τα shadows για να είμαστε κολλημένοι στα 60 fps ... Αν 850w θα αρκεί για οθόνη 4k μελλοντική αναβάθμιση τότε μπορώ να κρατήσω και αυτόν που έχω τον Corsair 850 Watt 80 PLUS Gold Μην αλλάζω τροφοδοτικό σε 2 χρονια ξανά . αν πάρω καλύτερη οθόνη 4k. Με την αναλογη αναβαθμιση της gpu φυσικά. Το τροφοδοτικό κρατιέται χρονια πιστεύω. η gpu όμως σε 2 χρονια έχει παλιώσει όπως πάνε οι εταιρίες και οι απαιτήσεις των game.
  12. Yoshi θα ήταν καλο να δικαιολογούσες την απάντηση σου, για να καταλάβω και εγώ το λάθος μου. 1200 θεωρείς οτι ειναι μεγάλο. στα 850 είναι καλά ? 2x8 ? δεν κατάλαβα τι εννοείς . 16 giga ειναι πολλα ? εκτος αν εννοείς όπως το λέει ο caution να πάω σε 4x4 ssd σε raid 0 . πετυχαίνω πιο καλές ταχύτητες x2 στο read για τα games, εκτος αν εννοείς ότι δεν θα δω καμια διαφορα με εναν ssd. wd σκληρούς εκεί τώρα έχoyn θέμα oi wd ? η θεωρείς 2 σε raid 1 υπερβολή γιατί θα χάσω 3t τσάμπα στο backup. Για το Νας επειδή έχω και το home cinema και την tv και laptop συνδεδεμένα μέσο router και περνώ ότι θέλω από το pc και στην αναβάθμιση θα βάλω είτε στο pc τον σκληρό είτε να βάλω το Western Digital My Cloud 3TB και να τα βάλω ολ πάνω σε αυτό γιαυτο και το ανέφερα εδώ . Για την 980ti καταλαβαινω αφου παιζω σε 1080p , η 980 θα κανει δουλεια σε Full ολα ? Yoshi δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου απλός θέλω να καταλάβω το λόγο τις υπερβολής ... για να μαθαίνω , γιαυτο σας ρωτάω κιόλας εσάς, λόγο της εμπειρίας που εχει ο καθένας. όντως έχεις δίκιο για την mobo απλός με θάμπωσαν τα λαμπάκια και το design Είσαι τις άποψης για 1 ssd τον προ? μια και καλή? Τροφοδοτικό απότι κατάλαβα και με εσένα όντως υπερβολή αν και ο 850 με το 1200 μονο 60 ευρώ διαφορα. Για το 30 που λες το έπιασα Για τα νερά όταν λες συντήρηση εννοείς το άδειασμα γέμισμα ή και έξτρα πράματα θα χρειαστώ ?, γιατί αν χρειάζεται τίποτα περίεργα θα μου είναι δύσκολο να το κάνω μονος λόγο κάποιου προβλήματος ( είχα αναφερθεί κάποτε και μου είχατε βρει λύσεις για τα games γιαυτο thnx ). Αν θα είναι δύσκολο να πάω σε μια Corsair Hydro Series H110i GTX.
  13. Καλησπέρα και καλές γιορτές να έχουμε. Update τις υπόθεσης αναβαθμίσεις. Μιλάμε οι τιμές ειναι άστα να πάνε και τα μαγαζιά δεν έχουν καν stock... την gtx 980 τι που και έχω βάλει στο μάτι 6 μαγαζιά μονο στο skoutz. και η τιμή στο θεο. Γενικά ακόμα περιμένω δεν έχω κάνει κάποια αγορά μπας και βάλουν καμια προσφορα τα χριστούγεννα. Λοιπόν θέλω την γνώμη σας αν κάτι είναι υπερβολή από αυτά να μου το πείτε. Παίζω σε ανάλυση 1920 x 1080 και 2x οθόνες T23C350EW Από games τα καινούργια : Fallout 4 , The Witcher 3 , Assassins Creed , BF 4. online rpg Blade and soul κ.τ.λ/π. Εκτος τα games το pc θα είναι και για streaming. Θα ήθελα πολύ 4k οθόνη αλλα η τιμές είναι πολύ υψηλές και θέλω μέχρι 24 οθόνη οποτε επειδή η τεχνολογία είναι φρέσκια λέω να περιμένω. Οποτε το setup που έβαλα στο μάτι είναι : Τροφοδοτικό : CoolerMaster V-series V1200 Platinum Intel� Core™ i7-5930K Processor GTX 980Ti GAMING 6G X99A GODLIKE GAMING RAM G.SKILL F4-3000C15D-16GVR 16GB (2X8GB) DDR4 3000MHZ RIPJAWS Samsung 850 Evo 250GB x2 σε Raid 0 ( win 7 , programs games setup) Western Digital Red 3TB SATA ΙΙΙ μπορει να παρω 2 για να ειναι σε raid 1 να ειμαστε οκ για bachup. SOS Από τον σκληρό θα διαβάζονται η ταινίες BR που κατεβάζω μέσο του home cinema που είναι συνδεδεμένο με το router και pc. ( SOS ) Δεν ξέρω αν κάνουν οι red δίσκοι για να κάνουν αυτήν την δουλειά. Και οι ταινίες συνήθως είναι πάνω από 20 giga 1 μια Βεβαια υπάρχει και η λύση Western Digital My Cloud 3TB αλλα δεν ξερω αν θα μπορει να διαβασει τις ταινιες Maximum bit rate : 30.0 Mbps Τελος για Υδροψυξη που παντα ηθλα να βαλω στο pc λεω να παω για εδω : Αν μου κάτσει καλά μπορεί και να συνδέσω και την GPU πάνω στην υδρόψυξη για καλύτερες θερμοκρασίες. ( kagkouria )Case : Cooler Master: HAF X ( ηθελα πολυ το cosmos 2 , αλλα δυστηχως εφαγα ακυρο δεν χωραει κατω απο το γραφειο Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Θέλω την γνώμη σας γενικά και αν βλέπετε κάπου υπερβολή να το πείτε. Γιάytο έγραψα το post για να κάνω όσο λιγότερα λάθη στην αγορά. Καλές γιορτές σε όλους Maximum bit rate : 30.0 Mbps
  14. (άσχημα/σφιχτά βιδωμένο cooler). Σήμερα μετά από Full καθάρισμα με την βοήθεια του Verto 52G505 . Άλλαξα pasta και στον Cpu , όπου εκεί είδα αν είχα κάνει κάτι τέτοιο τραγικό λάθος που λες , όλα ok όμως ήταν φυσιολογικά βιδωμένος. Μετά το καθάρισμα έκανες Δοκιμες με τις μνήμες και τα slot , βγάζε - βάλε - stress ktlp. όλα έξειξαν μια χαρά. Στο τέλος έβαλα ξανά όλες τις ram στα slot και με το AIDA64 Engineer stresara τα πάντα για 3 ώρες. Δεν έδειξε κάτι, η κάποιο σφάλμα ... Βεβαια μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει κάτι. Ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο. (η πτώση στις τιμές είναι επειδή έβγαλα τις photo μετά το stop τους stess. Στην τελευταία photo φαίνεται οταν το ξαναρχίζω) stabilitytest1.png stabilitytest2.png stabilitytest3.png stabilitytest.gif stabilitytest4.gif stabilitytest5.gif
  15. Επειδή είμαι αυτό τον καιρό στο ψάξιμο για game setup pc . Πολύ θηρίο mobo. αλλα κάτι βασικό με χαλάει παρα πολύ και δεν το έχει μονο αυτή γενικά το σχέδιο τις x99 έχουν αυτό το πρόβλημα απότι έψαξα. Στις photo που σας δείχνω αν έχεις βάλει εκεί την GPU δεν μπορείς να ανοίξεις με την ΚΑΜΙΑ τα κλίπς ... Δεν μπορώ να κατταλαβω την σκεφτόντουσαν οι σχεδιαστές. Αν δείτε video τις mobo θα δείτε ότι τα κλίπς αν δεν εχεις βαλει κάτι στην συγκεκριμένη pci τα κλίπς πάνε και πέφτουν πάνω στην θήρα. Αλλα ειδικά για μια τόσο top Game κάρτα που μπορεί κάποιος να φτιάξει setup με πολλές Gpu θα έχει πρόβλημα. Θέμα πραχτικότητας δηλαδή. Και παλι βεβαια βαζεις αλλου την gpu και εισαι μια χαρα. - 1.jpg 2.jpg