ctassios

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About ctassios

  • Birthday 07/08/1989

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i5 2500
  • Motherboard
    Gigabyte P67X-UD3-B3
  • GPU(s)
    Msi 560Ti Hawk edition
  • RAM
    Kingston Hyper X KHX1600C9D3/4GX
  • SSDs & HDDs
    Seagate Barracuda 500Gb
  • OS
    Microsoft windows 7 home prenium 64bit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ctassios's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Θα περιμένω και το αντίπαλο δέος μιας και είδα ότι ανακοινώνεται σήμερα μπας και βγάλω καμιά άκρη.Να ρωτήσω κάτι τελευταίο με το pci express πόσο θα χάσω από απόδοση?
  2. Ευχαριστώ παιδιά!!Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω είμαι με μια 560Ti και με ένα monitor Specs - LCD 2333HD-1 | Samsung Monitors.Να αλλάξω πρώτα monitor?
  3. Καλησπέρα παιδιά!!Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Μια φίλη πηγαίνει Αμερική για αναψυχή και σκέφτομαι να της ζητήσω μια Amd 480.Θέλω να ρωτήσω 1) Με την εγγύηση τι γίνεται εδώ? 2) Μπορεί να την περάσει από το αεροδρόμιο και αν ναι θα φορολογηθεί? 3) Είμαι με το παρακάτω σύστημα: -Intel core i5 2500 -Gigabyte p67x-ud3-b3 -kingston 8bg ram 1600Mhz -coolermaster bx 650w 4) Θά έχω bottleneck?Αξίζει τελικά η αναβάθμιση-αγορά? 5) Γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα μαγαζιά? Η φίλη θα βρίσκεται Βοστώνη,Νέα Υορκη και New Jersey.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Είμαι με την τελευταία beta F10b και το @bios μου βγάζει να πάω στηνF9 βέβαια βλέπω ότι έχει βγει και Uefi.Τι προτείνεις??
  5. Σε ευχαριστώ και εγώ αυτό πιστεύω,απλά είπα να ζητήσω μια γνώμη!
  6. Καλησπέρα παιδιά!!Αγόρασα έναν samsung 850 evo 256gb για μια αναβάθμιση σε intel p67 chipset.Το θέμα είναι μου κατά το άνοιγμα του υπολογιστή μου βγάζει το μήνυμα ahci bios 1.20e version supports only hdds and dvd drives.Αναρωτιέμαι αν δεν αξιοποιείται στο έπακρο οι ταχύτητες του ssd λόγω version του ahci,υπάρχει τέτοια περίπτωση¨?γιατί τα νούμερα του ssd σε benchmarks που έτρεξα είναι εκπληκτικά!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  7. Ναι o Adobe Reader είναι εγκατεστημένος,παλιά τα άνοιγα με Polaris.
  8. Καλησπερα στην παρεα.Αντιμετωπιζω προβλημα με καμποσα email στα οποια γραφει κειμενο σε html 002 application pdf και δεν ανοιγουν ουτε με pdf reader ουτε με polaris,αυτο συμβαινει υστερα απο μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων που εκανα στο tablet.Ευχαριστω.
  9. Ευρωπαικό έρχεται,λογικά ναι με paypal και από ότι βλέπω θα αρχίσουν να στέλνουν και Ελλάδα.
  10. Και η ιδέα υλοποιήθηκε: Cheap smartphone price comparison :: Kimovil.com
  11. Το λέω γιατί κυριολεκτικά χάνεσαι,αλλά και παράλληλα ανακαλύπτεις καινούρια...
  12. Παιδιά υπάρχει παρατηρητήριο τιμών (skroutz) για τα κινέζικα καταστήματα??
  13. Ρε παιδιά για βοηθήστε για αγορά κινητού από Κίνα,αλλά γνωστής μάρκας,πχ.Lenovo,huawei μέχρι 100-110 ευρώ...Το θέλω για τη μάνα μου.
  14. Ελάτε παιδιά,μαζευτείτε να κάνουμε μια μαζική παραγγελία,να πετύχουμε καλύτερη τιμή και βγούμε όλοι κερδισμένοι,αφού σας βλέπω δεν κρατιέστε.
  15. Με απλά λόγια,δεν υπάρχει διοφορά στην εγγύηση,ίσως όμως στην εξυπηρέτηση.