Ysatis

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Ysatis

  • Birthday 01/06/1951

Ysatis's Achievements

Member

Member (2/5)

16

Reputation

  1. Καλημερα !! Μου λειψατε...τα λοιπα στους σχετικους!
  2. Ευχαριστω για το review Asta ! Αναλυτικο και συναμα κατατοπιστικο!! Την εχω απο το Πασχα στα 136 euro με το cashback των 30 euro που προλαβα κοστισε τελικα 106!! Χωρις να ειμαι ειδημονας στα τεχνικα νιωθω απολυτα ικανοποιημενος.Σε ευχαριστω και παλι για την λεπτομερη εικονα που μου εδωσες!Της εχω βαλει τον 6500.
  3. Καλημερα Ζαχο ! Εχω τα 7αρια 64 bit ,τον 850 pro 128 gb.Στο msystems εγινε η αγορα και το μονταρισμα,ο Μανος εκει του ειπα τι ηθελα περι ahci οχι rapid κλπ.Ανοιξα τον Magician εβαλα Maximum Reliability του εκανα ενα bench ,ητανε καλο νομιζω,over provisioning...? Ολα τα pdf ειναι στα Αγγλικα, Θελω ενα οδηγο Magician στα ελληνικα για να νιωσω σιγουρια με τις ρυθμισεις,βεβαια αν μου πεις 5 βασικα πραγματα να ρυθμισω...δεν ειμαι γνωστης...σας διαβαζω χρονια εδω και στον Λαμπη ,εσενα δε σε εχω σε μεγαλη εκτιμηση για τις γνωσεις σου αλλα και την προθυμια σου να βοηθας οποιος την χρειαζεται.ΔΕν ειναι ...γλιφιτζουρι το πιστευω απολυτα!!! Περιμενα οτι θα απαντουσες και σε ευχαριστω πολυ γιαυτο! Με ετιμηση Χρηστος

  4. Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν ανήκω πλέον στην ομάδα που κάνει review οπότε δύσκολο να ανεβάσω κάτι. Αν θέλεις όμως μπορώ να βοηθήσω ως έχει. Πες μου τι ακριβώς λειτουργικό έχεις, τι θέλεις να κάνεις με το Magician και θα σου πω ακριβώς τι να πειράξεις. Επίσης, αν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα thread καινούριο μέσα στο φόρουμ και να απαντήσει κι άλλος κόσμος ή να βοηθηθεί ο νέος που θα δει τις απαντήσεις.

  5. Καλησπερα Ζαχο ! Σε παρακαλω πολυ ανεβασε ενα συγχρονο tutorial για τον Magician γιατι εβαλα ενα 128 pro στο νεο pc, δεν νιωθω σιγουρια γιατι τα αγγλικα μου ειναι του πεζοδρομιου....εκανα καποιες ρυθμισεις αλλα ....:tranquillity:

  6. Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα ειναι το οικονομικο...η επιλογη ειναι αναγκαστικη...δουλευα το Accupower 1000 μερικα χρονια χωρις ιδιαιτερα προβληματα..οι μπαταριες καπουτ..τι να κανω ( ειχε και αυτο το ανεμιστηρακι ..ωχ μανα μου) δεν θα αφησω το κουτι ετσι! Νασαι καλα Νικο!!!!
  7. Καλησπερα σας ! Παρακαλω μπορει καποιος να μου πει αν αντεχει το συγκεκριμενο UPS Msystems.gr - Προϊόντα - APC Back-UPS 650VA AVR 230V για το ακολουθο συστημα? Skylake 6500,Asus B150 AURA,Alpenfoehn Ben Nevis Cooler,RM650X,16 GB Savage Μεμο,24 Samsung & 5+1 Hχεια ? Χρειαζονται αραγε αλλες πληροφοριες? Θελω παρακαλω την γνωμη σας !!! Καρτα γραφικων την ενσωματωμενη μονο!
  8. Βασιλη να την αγορασω....και οτι προκειψει δηλ.,το οικονομικο με οδηγησε στο σημειο....ειμαι ετοιμος προς την ακυρωση...οχι για τρεχαματα.. Σε ευχαριστω πολυ !!
  9. Καλημερα ! Μπορει καποιος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση σ'αυτο....Μητρικές Κάρτες->Asus Z170-A 90MB0LS0-M0EAY0 - www.guaranty.gr ....με 2 χρονια εγγυηση !! Η Asus δινει 3...και σε αυτη την τιμη!!!!
  10. Ευχαριστω πολυ....την..ειδα οτι το ισογειο ειχε πλατη!!!!! ..ου γαρ ερχεται μονο..!!!
  11. Εχω καποιες αποριες..μπορει καποιος να με βοηθησει? Θα ξεκινουν τα καλωδια του PSU απο το ισογειο θα περνουν απο τα γκρομετς του διαχωριστικου ...θα μπαινοβγαινουν απο τα καθετα (γκρομετς) αναλογα με την συνδεση (καθ'υψος)που θα κανουν με την Μητρικη....???? Θα ειναι ομορφαδα αυτο..υπαρχει και το διαφανες παραθυρο...
  12. Απο...noise..μπορει να υπαρχει καποιο θεματακι υποθετω...
  13. Καλησπερα σας και Καλη Χρονια σε ολους ! Επ'Ευκαιρια απο τον Οκτωβριο του 2005 στον Pentium 4 (630) 3 Gh εχω επανω την M/B Asus P5GD1 pro 64 bit,απο τοτε δουλευει συνεχως και αδιαλειπτως χωρις να της εχω αλλαξει ουτε μπαταρια...ειμαι εντυπωσιασμενος ..περιμενω να ξεραθει...αλλα..ναδα !!