Recommended Posts

[NEWS_IMG=HwBox Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2012: Teaser Teaser]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464d0f471e87c65.jpg[/NEWS_IMG]Καλό μήνα σε όλους! Μετά από μια δύσκολη χρονιά με ποικίλες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στον Ελληνικό χώρο, νομίζω ότι αξίζει σε όλους σας ένα διάλειμμα. Ένα διάλειμμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε οτιδήποτε αρνητικό σας απασχολεί τελευταία και να επικεντρωθείτε σε κάτι ευχάριστο που μάλιστα συνδέεται με το hardware και τους υπολογιστές - αγαπημένα hobby όλων μας εδώ στο HwBox. Όντας πολύ κοντά στα 4500 μέλη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα εσάς, την κοινότητά μας, για την συνεχή στήριξη με καινούρια modding projects, overclocking από μικρούς και μεγάλους, συζήτηση για επερχόμενο hardware και όχι μόνο.

Μείνετε λοιπόν μαζί μας. Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με το πως μπορείτε να πάρετε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό 2012 και φυσικά τι δώρα θα δοθούν! Το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε προς το παρόν: Τα δώρα θα είναι πολλά και πλούσια!

[img_alt=HwBox Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2012: Teaser Teaser]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ed7440facc84.png[/img_alt]

.

Link to comment
Share on other sites

Η οικονομία της Ελλάδας πάει κατά διαόλου, οι μισθοί έχουν φτάσει σε επίπεδα Κίνας, ο Σημίτης πούλησε την Mercedes και βολεύεται με μια BMW σειρά 7 .. Το Box όμως καταφέρνει και κάνει ΠΑΛΙ διαγωνισμό! :D Είναι τρελοί αυτοί οι Mods! :D

Πολλά μπράβο που ακόμα και τέτοιες εποχές καταφέρνετε και οργανώνετε τέτοια σκηνικά! :D

Link to comment
Share on other sites

Ε, παιδιά!Βάλτε καλά πράγματα για δώρα και εύκολες δοκιμασίες/ερωτήσεις μπας και κερδίσουμε τίποτα, γιατί ο αϊ-βασίλης βλέπω να μας έχει ξανά στο χέσιμο this year!

Ηδού και η απόδειξη!

[ATTACH]7871[/ATTACH]

santa_toliet_papaer.jpg

santa_toliet_papaer.jpg.e1830fa72fbf2e04

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now