GoriLLakoS

Το HWBOX ζητάει Newsposter για Overclocking News!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το HWBOX ζητάει Newsposter για Overclocking News!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e63ce93682fe.png[/NEWS_IMG]Καλησπέρα σε όλη την παρέα του HwBox.gr! Μεγαλώνοντας με ταχύτατους ρυθμούς και θέλοντας να μην λείπει τίποτα από το "κουτί" μας το 2013, αναζητούμε νέους NewsPosters που θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές απαιτήσεις του site. Αν λοιπόν αγαπάτε την τεχνολογία και κυρίως το hardware/overclocking, αν έχετε όρεξη και μεράκι για να συμβάλλετε καθημερινά και χειρίζεστε σωστά τον γραπτό λόγο, μας κάνετε! Αυτή την φορά δεν ζητάμε έναν generic hardware newsposter όμως (αν όμως είστε ένας από αυτούς, δεν λέμε όχι), ζητάμε κάποιον που να αγαπάει το Overclocking, να κατέχει το "αθλημα" και να μπορεί να βάζει τουλάχιστον μια είδηση σχετική με αυτό την ημέρα! Εάν λοιπόν πληρείτε όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις μην διαστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας!

Επίσης, σε περίπτωση που νομίζετε ότι θα μπορούσατε να προωθήσετε κάπου το παρόν thread ή έχετε υπόψη σας κάποιον τρίτο που θα ήθελε να ασχοληθεί αλλά δεν είναι μέλος του HwBox, μην διστάσετε να το μεταφέρετε - θα το εκτιμούσαμε δεόντως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την θέση του NewsPosters θα θέλαμε πριν μας στείλετε κάποιο πμ να ξαναδιαβάσετε καλά όλο το παραπάνω κέιμενο και να βεβαιωθείτε πως έχετε χρόνο για τουλάχιστον 1 ειδήση την ημέρα για τουλάχιστον 5 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Περαιτέρω πληροφορίες για την θέση σε πμ.

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now