MetallicGR

Με νέο heatsink θα εφοδιάζονται οι HyperX Predator DDR4 & DDR3 μνήμες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο heatsink για τις HyperX Predator DDR4 & DDR3 μνήμες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/kingston2.jpg[/NEWS_IMG] Οι "φρέσκιες" Predator που ετοιμάζει η HyperX της Kingston έρχονται με μεγαλύτερη πυκνότητα και υψηλότερες επιδόσεις για τους τελικούς χρήστες.

Η εταιρία δεν ανανεώνει μόνο τις DDR4 υλοποιήσεις της αλλά και όσες βασίζονται στο παλιότερο πρότυπο DDR3 λέγοντας πως θα υπάρξουν σημαντικά οφέλη σε όποιον θέλει να αυξήσει την κεντρική μνήμη του συστήματός του, χρησιμοποιώντας για κίνητρο εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και video editing εφαρμογές. Οι Predator αποτελούν το premium κομμάτι του lineup της HyperX, υποστηρίζονται από εγγύηση εφ' όρου ζωής και πωλούνται σε dual channel και quad channel παραλλαγές για όλα τα υποστηριζόμενα συστήματα. Οι συγκεκριμένες DDR4 θα τρέχουν έως τα 2666MHz με CL15-CL16.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο link της πηγής, ή εδώ για τις DDR3.

[img_alt=Νέο heatsink για τις HyperX Predator DDR4 & DDR3 μνήμες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65431.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Γενικώς τα Predator kitακια είναι αρκετά δυνατά και με σωστή εγγύηση.Βέβαια το heatsink που είχαν δε θα το έλεγα άσχημο αλλά είχε ύψος .Ένα σωστό air cooler δε μπορούσες να βάλεις να κάνεις τη δουλειά σου βρε αδερφέ :witless:! Για το καινούργιο design έχω να πω οτι είναι πολύ δυνατό !!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now