GreeKpHantom

Νέα σειρά τροφοδοτικών Pure Power 9 από την BeQuiet!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα τροφοδοτικά από την BeQuiet!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/bequiet.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα Pure Power 9 σειρά τροφοδοτικών για PC με στόχο την ησυχία.

Η σειρά περιέχει τροφοδοτικά από 300 έως 700 Watt, non modular όμως τα καλώδια θα έρχονται με μαύρο sleeving προ-εγκατεστημένο. Τα τροφοδοτικά επιτυγχάνουν 91% efficiency, παίρνοντας πιστοποίηση 80 Plus Silver, ενώ τα μοντέλα χαμηλότερης ισχύος παίρνουν τη βασική αλλά εξίσου ικανοποιητική πιστοποίηση 80 Plus Bronze.

Η Bequiet! ενσωμάτωσε δύο γραμμές 12V σε όλα τα μοντέλα της σειράς, για αποτελεσματικότερη και λειτουργία και σταθερότερη τροφοδοσία σε όλα τα υποσυστήματα όπως για παράδειγμα τις απαιτητικές κάρτες γραφικών ενός gaming συστήματος. Τα μοντέλα των εξακοσίων και επτακοσίων Watt έρχονται με 4 6+2pin PCIe power connectors, ενώ τα μοντέλα των 400 και 500 Watt θα φέρουν 2 αντίστοιχους power connectors. Στις εκδόσεις 300 και 350 Watt υπάρχει μόνο μια τέτοια σύνδεση για κάρτες επέκτασης. Τέλος, τα τροφοδοτικά αναμένεται να κυκλοφορήσουν με προτεινόμενη τιμή από 49,00? έως 74,99 ? για το κορυφαίο μοντέλο.

[img_alt=Νέα τροφοδοτικά από την BeQuiet!]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums838-picture65725.jpg[/img_alt]

[img_alt=Νέα τροφοδοτικά από την BeQuiet!]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums838-picture65724.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now