Astalavista

Toughpower DPS G RGB: Τροφοδοτικό με απομακρυσμένη διαχείριση από την Thermaltake

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Toughpower DPS G RGB: Τροφοδοτικό με απομακρυσμένη διαχείριση από την Thermaltake]http://www.hwbox.gr/images/news_images/thermaltake2.jpg[/NEWS_IMG] Μια νέα καινοτομία στον χώρο των PSUs.

Με την νέα σειρά της Thermaltake, Toughpower DPS G RGB, η εταιρία εισάγει ένα νέο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου. Πιο συγκεκριμένα, με το PC Off Remote Control μπορείτε μέσω του smartphone σας να συνδεθείτε απομακρυσμένα με το Toughpower DPS G RGB και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την δραστηριότητα του τροφοδοτικού, όπως για παράδειγμα εάν αποτύχει ο ανεμιστήρας, αν υπερθερμαίνεται ή αν υπάρξει πρόβλημα με την υπέρταση ή υπόταση του ηλεκτρικού δικτύου. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θα επανεκκινήσετε ή να απενεργοποιήσετε πλήρως το σύστημα για να αποφύγετε περαιτέρω βλάβες στο τροφοδοτικό.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα για προγραμματισμένα shutdown, ούτως ώστε όταν ο υπολογιστής τερματίσει την εργασία του (πχ ανέβασμα βίντεο στο youtube, video encoding ή rendering) τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε το σύστημα μέσω του app, εξοικονομώντας έτσι ηλεκτρική ενέργεια αλλά και προστατεύοντας το τροφοδοτικό από περαιτέρω φθορές.

Η νέα σειρά DPS G RGB διατίθεται 650W, 750W, 850W με 80 Plus Gold πιστοποίηση, καθώς και 1250W με 80 Plus Titanium , ενώ μεταξύ αλλων, παρέχει την δυνατότητα για RGB φωτισμό στον ανεμιστήρα του.

Δείτε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

[video=youtube;-DUhdWeibpE]

[img_alt=Toughpower DPS G RGB: Τροφοδοτικό με απομακρυσμένη διαχείριση από την Thermaltake]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68288.jpg[/img_alt][img_alt=Toughpower DPS G RGB: Τροφοδοτικό με απομακρυσμένη διαχείριση από την Thermaltake]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68289.jpg[/img_alt]

[img_alt=Toughpower DPS G RGB: Τροφοδοτικό με απομακρυσμένη διαχείριση από την Thermaltake]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68287.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει δεν είναι άσχημο αλλά ειλικρινά τώρα ποιος θα ασχολείται με αυτό το πράγμα έξω με τόσα pokemon? Με αυτό το τρόπο θα μπορούσα να αφήνω και το μεγάλο ανοιχτό χωρίς να έχω το άγχος αν πάθει κάτι μπράβο tt!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now