MetallicGR

Samsung: Αύριο η ανακοίνωση των 960 Pro & Evo NVMe M.2 SSDs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung: Αύριο η ανακοίνωση των 960 Pro & Evo NVMe M.2 SSDs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Στο διεθνές SSD summit η Samsung βρέθηκε εκεί και παρουσίασε δύο νέους SSD για απαιτητικούς χρήστες!

Οι νέοι SSD υποστηρίζουν το πρωτόκολλο σύνδεσης NVMe για υψηλότερες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής και μικρότερο latency και υψηλότερες χωρητικότητες από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, τον 950 Pro.

Από το πρωί κυκλοφορεί η παρακάτω εικόνα στο διαδίκτυο με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται αύριο, όμως εμείς ήδη γνωρίζουμε τις επιδόσεις τους μιας και επί της ουσίας οι 960 Pro και EVO αποτελούν τις consumer εκδόσεις των SM961 και PM961. Οι ταχύτητες ανάγνωσης τρέχουν έως και τα 3200MB/s ενώ αυτές της εγγραφής μπορούν να αγγίξουν και τα 1800MB/s, αναφερόμενοι στις εν σειρά αναγνώσεις/εγγραφές δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο EVO θα ενσωματώνει TLC NAND (σε αντίθεση με τον Pro) που είναι φθηνή στη κατασκευή και έτσι αναμένεται και σε πιο "εύληπτη" τιμή από το μεγαλύτερο αδελφάκι του.

[img_alt=Samsung: Επίσημα στην αγορά οι 960 Pro & Evo NVMe M.2 SSDs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70101.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αρκετά υψηλότερες ταχύτητες, αναμενόμενη βελτίωση για τους νέους 960.

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

LOL

Samsung has taken several measures to reduce the incidence of thermal throttling with the 960s, ... but in addition, the 960 PRO and EVO include a heatspreader of sorts on the back side. The adhesive label includes a thin layer of copper. One Samsung engineer estimated that this sticker accounts for about 30% of the improved thermal performance.

IMGP1523_575px.jpg

Πάμε για group buy, χάλκινα ελάσματα 1mm :shifty:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now