MetallicGR

Πρόβλεψη για αύξηση της αγοράς των PCIe SSD μέχρι το 2020

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πρόβλεψη για αύξηση της αγοράς των PCIe SSD μέχρι το 2020]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Ειδικοί μιλούν για περίπου 33.24% ανάπτυξη στην εν λόγω αγορά μέχρι το έτος 2020 αναφέροντας και μερικές εταιρίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Η παγκόσμια αγορά των PCIe SSD, των drives που συνδέονται στη μητρική μέσω του διαύλου PCI Express και στη πλειοψηφία του υποστηρίζει τεχνολογίες όπως το NVMe, αναμένεται να αυξηθεί τη περίοδο 2016-2020 σύμφωνα με αναφορές.

Η αναφορά έρχεται μετά από εκ βαθέων ανάλυση της αγοράς των SSD τη τελευταία περίοδο καλύπτοντας το τοπίο και τις προοπτικές ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια. Με τη βελτίωση των επιδόσεων των M.2 οι οποίοι με έναν αντάπτορα μπορούν να τοποθετηθούν σε κάποιο ελεύθερο PCIe slot προσφέροντας υψηλές επιδόσεις ξεπερνώντας τις ταχύτητες του προτύπου SATA III. Ανάμεσα στους κατασκευαστές κλειδιά της αγοράς είναι η Intel με τη Micron αλλά και η Samsung. Τέλος οι Seagate, Western Digital και Toshiba έρχονται για να συμπληρώσουν την εξάδα.

[img_alt=Πρόβλεψη για αύξηση της αγοράς των PCIe SSD μέχρι το 2020]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70189.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now