MetallicGR

Το software της BlackBerry ίσως βρεθεί και σε άλλα τηλέφωνα

Recommended Posts

Τώρα που πλέον η BlackBerry πήρε και επίσημα την απόφαση να φύγει από την αγορά των smartphones, ίσως προχωρήσει σε μια αλλαγή στρατηγικής όσον αφορά το software που έχει ακόμα στα χέρια της.

 

Το proprietary λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 OS εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την εταιρία παρά το γεγονός ότι τα τελευταία smartphones που κυκλοφόρησε φέρουν το ανοικτού κώδικα Android της Google και με hardware που κατασκευάζει η TLC. Ο VP της BlackBerry, Alex Thurber, δήλωσε πως το BlackBerry 10 ίσως είναι ένα λειτουργικό σύστημα που ίσως βρεθεί σε πολλά μελλοντικά smartphones άλλων κατασκευαστών, προωθώντας τα ως επιχειρηματικά μοντέλα με ειδικές δυνατότητες.

Το BlackBerry 10 OS διακατέχεται από τα χαρακτηριστικά που είναι αρκετά φιλικά προς τους επιχειρηματίες και εδώ και μερικά χρόνια αποτελούσαν τη νούμερο ένα επιλογή στον χώρο. Παράλληλα, στις τελευταίες εκδόσεις του η BlackBerry έχει προσθέσει και ένα Android runtime στο εσωτερικό το οποίο είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση Android εφαρμογών στο Unix-οειδές λειτουργικό ενώ κατά καιρούς είχαμε δει την επιλογή και του Adobe AIR runtime για την εκτέλεση αντίστοιχων εφαρμογών, κάτι που έληξε το 2014.

 

Blackberry-Logo-Images.jpg

 

   
Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now