MetallicGR

Το AKiTiO Node μετατρέπει το laptop σας σε gaming σύστημα!

Recommended Posts

Η πρόταση της εταιρίας μπαίνει στην αγορά όπου ζουν PowerColor, Razer και ASUS με στόχο να προσφέρει τα ίδια σε πιο προσιτή τιμή!

Η AKiTiO, εταιρία λιγότερο γνωστή στη χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη λανσάρει ένα εξωτερικό κουτί για desktop κάρτες γραφικών το οποίο έρχεται αντιμέτωπο με λύσεις γνωστών κατασκευαστών όπως της PowerColor και της Razer όχι στον τομέα της εμφάνισης (όπως φαίνεται) αλλά κυρίως στον τομέα της τιμής. Το Node έρχεται με προτεινόμενη τιμή "μόλις" $299 και υποστηρίζει αρκετές κάρτες γραφικών ενώ συνδέεται μέσω του προτύπου σύνδεσης Thunderbolt 3 το οποίο υπόσχεται ταχύτητες έως 40 Gbit/s δηλαδή περίπου 5GB το δευτερόλεπτο σύμφωνα με τα στοιχεία της Intel. Φυσικά το σύστημα δεν είναι συμβατό μόνο με laptops/notebooks αλλά και με μικρά NUC μιας και στην εικόνα βλέπουμε το Scull Canyon της Intel το οποίο υποστηρίζει Thunderbolt 3 μέσω της USB Type C.

Η μονάδα υποστηρίζει κάρτες γραφικών μήκους έως και 312mm ύψους 170mm μαζί με τα καλώδια τροφοδοσίας αλλά και πλάτους έως 44mm. Στο εσωτερικό ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει οποιοδήποτε τροφοδοτικό τύπου SFX, όμως η εταιρία παρέχει ήδη ένα με ισχύ 400W μαζί με έναν ανεμιστήρα 120mm για τη ψύξη του εσωτερικού. Τέλος, το Node έχει συνολικές διαστάσεις 428mm x 145 mm x 227 mm. 

 

204 (4).jpg

 

204 (2).jpg

 

204 (3).jpg

 

204 (1).jpg

 

 

 

Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now