MetallicGR

Η Thrustmaster λανσάρει τη τιμονιέρα TS-PC!

Recommended Posts

Περιφερειακό για λίγους και απαιτητικούς έρχεται από την Thrustmaster για τη πλατφόρμα του PC.

Η νέα τιμονιέρα TS-PC της Thrustmaster υπόσχεται να βάλει τον παίκτη εντός του αγώνα με το ενσωματωμένο μοτέρ των 40 watt που θα προσδώσει αληθοφανές feedback σε κάθε στροφή! Η εταιρία καλείται με τη πρότασή της να αντιμετωπίσει άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως της Fanatec. Το μοτέρ που ενσωματώνει η μονάδα εκλύει αρκετά υψηλή θερμότητα και έτσι απαιτεί ένα εκλεπτυσμένο σύστημα ψύξης. 

Η εταιρία ενσωματώνει και ένα σύστημα που ονομάζεται Field Oriented Control (FOC) το οποίο συνεργάζεται με το σύστημα Hall Effect AccuRate Technology (HEART) με στόχο τη καλύτερη ακρίβεια. Η τιμονιέρα έρχεται με μετασχηματιστή 400W κάτι που σημαίνει πως οι απαιτήσεις της είναι αρκετά υψηλές για να υποστηρίξει όλες τις παραπάνω τεχνολογίες και να προσφέρει τα μέγιστα στον simulator

Η Thrustmaster προχώρησε σε open wheel σχεδίαση με ειδικά grips και αλουμινένια paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων. Ρυθμίσεις από τα προηγούμενα μοντέλα είναι από τα πρώτα πράγματα που επισημαίνει η εταιρία τονίζοντας έτσι τη δουλειά που κάνει για να προσφέρει τα μέγιστα στο χρήστη. Η διαθεσιμότητά της θα ξεκινήσει από τις 5 Δεκεμβρίου με προτεινόμενη τιμή $499.

 

263β.jpg

 

263.jpg

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now