MetallicGR

Διέρρευσε το lineup των 200 Series μητρικών της ASUS!

Recommended Posts

Η σειρά Maximus IX καθώς και πολλές άλλες μητρικές του lineup για τους Kaby Lake επεξεργαστές της Intel εμφανίζεται δια χειρός WCCFTech.

Η νέας γενιάς μητρικές της εταιρίας με το Z270 Chipset εμφανίζονται μέσα από νέα διαρροή. Συγκεκριμένα, οι μητρικές που περιλαμβάνονται στη διαρροή είναι οι εξής: Maximus IX Formula, Maximus IX Code, Maximus IX Hero, STRIX Z270E ATX / Ζ270F ATX / Z270G microATX, Z270 TUF Mark 1, Z270-A Prime

Η σειρά Maximus φτάνει τον αριθμό IX και έρχεται με μερικές αισθητικές αλλαγές από τη τωρινή υλοποίηση. Προστίθενται LED στον μηχανισμό ασφαλείας των συσκευών PCIe και βελτιωμένα προφίλ συχνοτήτων για τις RAM. Παράλληλα θα υποστηρίζει πλήρως τα RGB Aura LED. Η μητρική φέρει και μια σημαντική αναβάθμιση στο water block του κυκλώματος των VRM. Το CrossChill EK II χρησιμοποιεί νέας σχεδίασης fins που αυξάνουν παράλληλα την επιφάνεια για έως και 4 βαθμούς και τη ροή του ψυκτικού υγρού. Άλλη μια αξιοσημείωτη προσθήκη είναι και το ενοποιημένο I/O κάνοντας περιττή την εγκατάσταση του shield στο κουτί!

Η Maximus IX Code έχει ένα layout που θυμίζει αρκετά τη Formula όμως κόβει μερικά από τα χαρακτηριστικά της όπως το I/O shield, τα LED και μερικά ακόμη. Στη μητρική - όπως και σε μερικές ακόμη - θα δούμε την ύπαρξη τυπικών SATA III, USB 3.1 και M.2 ολοκληρώνοντας έτσι τους τομείς της αποθήκευσης και των περιφερειακών. 

Σειρά έχουν οι ASUS STRIX Gaming Z270 Series. Βλέποντας πως δεν υπάρχει Gene στο συγκεκριμένο lineup, η ASUS φαίνεται πως αξιοποιεί το όνομα STRIX δημιουργώντας μια microATX μητρική, STRIX Z270G. Ακολουθούν δύο ATX παραλλαγές STRIX Z270E και STRIX Z270F οι οποίες έχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους. Τα VRM heatsinks τους διαθέτουν πολύχρωμα LED ενώ βλέπουμε πως ενσωματώνουν ποιοτικό κύκλωμα τροφοδοσίας. 

Για το τέλος, αφήσαμε την Z270 έκδοση της TUF MARK 1, η οποία χαρακτηρίζεται από τα άκρως ανθεκτικά υλικά που υπόσχονται χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας. Τέλος, υπάρχει και η Z270-A Prime η οποία θα έχει λευκό χρώμα στα καλύμματα των VRM heatsinks.

 

ASUS-Maximus-IX-Formula-Z270-Motherboard-801x1140.jpg

 

ASUS-Maximus-IX-Formula_Detail.jpg

 

ASUS-Maximus-IX-Formula_CrossChill-EK-II.jpg

 

ASUS-Maximus-IX-Code_Detail.jpg

 

ASUS-Maximus-IX-Formula_IO.jpg

 

ASUS-Maximus-IX-Code-Z270-Motherboard_IO.jpg

 

ASUS-Maximus-IX-HERO_Detail.jpg

 

ASUS-Maximus-IX-HERO-Z270-Motherboard_IO.jpg

 

ASUS-STRIX-Z270E-Gaming-Motherboard.jpg

 

ASUS-Z270F-Gaming_1.jpg

 

ASUS-Z270G-Gaming_1-879x1140.jpg

 

ASUS-STRIX-Z270G-Gaming-Motherboard.jpg

 

ASUS-Z270G-Gaming_Detail.png

 

ASUS-PRIME-Z270A-Motherboard.jpg

 

ASUS-TUF-Z270-MARK-1_3.jpg

 

ASUS-TUF-Z270-MARK-1_TUF-Components.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Θα το σπάσουμε το ρεκόρ των 1000€ για συμβατική desktop motherboard ?

Φτάσανε τις 1S μητρικές στις τιμές 2S/4S/8S μητρικών με ενσωματωμένες 10Gb NICs, SAS controllers και δεν λέγεται...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ σαν κλασσικός 3d printing nerd θα ρωτήσω αυτό το 3d mount που γράφουν μερικές τι είναι ακριβώς; Γιατί αν παίζει template για να σχεδιάσεις-εκτυπώσεις το δικό σου mobo cover/armor τότε είναι ένα βήμα μπροστά η asus.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, GregEl said:

Εγώ σαν κλασσικός 3d printing nerd θα ρωτήσω αυτό το 3d mount που γράφουν μερικές τι είναι ακριβώς; Γιατί αν παίζει template για να σχεδιάσεις-εκτυπώσεις το δικό σου mobo cover/armor τότε είναι ένα βήμα μπροστά η asus.

Ναι κάτι τέτοιο είναι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now