MetallicGR

Η Corsair γιορτάζει 10εκ. πωλήσεις PSU με το RM1000i Special Edition!

Recommended Posts

Η εταιρία έχει πουλήσει συνολικά 10 εκατομμύρια μονάδες τροφοδοσίας και το γιορτάζει με το επετειακό RM1000i Special Edition που θα "βγει" σε μόλις 100 κομμάτια!

Το Milestone συμπληρώθηκε πρόσφατα και εκτός των 10 εκ. πωληθέντων μονάδων, γιορτάζει και τα δέκα χρόνια παρουσίας της στον χώρο των τροφοδοτικών! Για τον σκοπό αυτό η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει σήμερα το CORSAIR RM1000i Special Edition, ένα λευκό τροφοδοτικό με ισχύ, well, 1000W και καλαίσθητα sleeved καλώδια για απαιτητικούς builders!

Θέλοντας να δώσει βάθος στο ορόσημο, η Corsair αναφέρει πως τα τροφοδοτικά που έχουν πουληθεί έχουν συνολική ισχύ 650 Megawatt και αρκετή "ιπποδύναμη" για να τροφοδοτήσουν τρία αεροπλανοφόρα Nimitz! Το συνολικό τους βάρος μάλιστα αντιστοιχεί σε τέσσερις Πύργους του Άιφελ, 113 Αγάλματα της Ελευθερίας ή εάν προτιμάτε 10.000 Ασιατικούς Ελέφαντες!

Επανερχόμαστε στο τροφοδοτικό! Η μονάδα είναι πλήρως modular είναι λευκή, με μαύρες λεπτομέρειες (γρίλια), ενώ και ο ανεμιστήρας της είναι λευκού χρώματος ενώ καλύπτεται από τη πιστοποίηση 80 PLUS Gold! Από πλευράς συνδέσεων διαθέτει όλα τα απαραίτητα για Crossfire και SLI όπως δύο PCIe 6+2 διπλές συνδέσεις και άλλες δύο μονές PCIe 6+2, δύο SATA με τέσσερις απολήξεις το καθένα και δύο EPS12V 4+4 για τον επεξεργαστή, εκτός του 24-pin που φυσικά και περιλαμβάνεται. Η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα $199.99 ενώ η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει στις αρχές του έτους. 

 

410 (1).jpg

 

410 (2).jpg

 

410 (3).jpg

 

410 (4).jpg

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Είναι τουλάχιστον ειρωνικό για...

 

τα 10 χρόνια τροφοδοτικών Corsair να βγάζει... 100 κομμάτια ενός τροφοδοτικού 1000 Watt όταν το βάρος αυτών που έχει πουλήσει μέχρι σήμερα είναι ίσο με 10.000 ασιατικούς ελέφαντες ή 100.000 αυτοκίνητα Smart Roadster :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, asder said:

Να σημειωθεί πως τα καλώδια έχουν πάνω τους capacitors μηδενίζοντας τον θόρυβο .

το οποιο είναι μια μαλακι@ και μιση... και οπτικα αλλα και λειτουργικα...το 24πινο ειναι μια γκουμουτσα...

και αν θες να sleevareis μονος σου τα καλωδια ειναι no go...

η seasonic εχει ακομα καλυτερο ripple χωρις capacitors στα καλωδια...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now