MetallicGR

Πρώιμο review του Core i7 7700K στο διαδίκτυο!

Recommended Posts

Ο επερχόμενος Kaby Lake επεξεργαστής της Intel, Core i7 7700K, δοκιμάζεται "ελαφρώς" από το Tom's Hardware και παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τις επιδόσεις του.

Μέσα στις συνθετικές εφαρμογές και το πλήθος των μετρήσεων επιβεβαιώνονται μερικές πληροφορίες που μέχρι σήμερα αποτελούσαν φήμες. Το συγκεκριμένο "δείγμα" (από τα χαραγμένα στοιχεία μάλλον retail) του Tom's Hardware κατάφερε να τρέξει στα 4.8GHz με τάση 1.3 Volt. Το παραπάνω overclock πραγματοποιήθηκε επάνω σε μια Z170 μητρική της GIGABYTE έχοντας παράλληλα το τελευταίο BIOS εγκατεστημένο. 

Οι μετρήσεις δείχνουν μια αναμενόμενη πρωτοπορία για τον 7700K, άλλοτε με μεγαλύτερο ποσοστό και άλλοτε με μικρότερο, ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τον 6700K. Ένα κομμάτι που αξίζει να σταθούμε είναι πως ο Kaby Lake έχει υψηλότερες θερμοκρασίες από τον Skylake ενώ και η κατανάλωση εμφανίζεται αυξημένη (+28%) σε ποσοστό που δε δικαιολογεί τις βελτιώσεις στην απόδοση (+3.8%), όλα με βάση τις μετρήσεις του Tom's Hardware. 

 

2 (2).jpg

 

2β (1).jpg

 

2β (3).jpg

 

2β (2).jpg

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now