MetallicGR

Λειτουργικά προβλήματα εμφανίζουν μερικά MacBook Pro 2016

Recommended Posts

Αναφορές χρηστών δηλώνουν πως η νέα σειρά MacBook Pro εμφανίζουν glitches και artifacts εντός του λειτουργικού ενώ μέχρι στιγμής το πρόβλημα έχει αναφερθεί σε πολλές εκδόσεις.

Πολλά από τα νέα συστήματα της Apple εφοδιάζονται και με τις νέες AMD Radeon Pro 400 Series GPUs, όμως όπως δηλώνουν οι αναφορές, το πρόβλημα εμφανίζεται και στις εκδόσεις με ενσωματωμένη Intel GPU κάτι που αφήνει έναν από τους βασικούς υπαίτιους, το λειτουργικό ή την οθόνη. Στο διαδίκτυο, αναφέρθηκαν ήδη τις τελευταίες 24 ώρες τα πρώτα θέματα και περιγράφουν το πρόβλημα ως ένα "glitch" που αλλάζει το χρώμα της οθόνης ενώ σε άλλους το σύστημα παγώνει εντελώς. Βίντεο.

Χρήστες εντόπισαν το πρόβλημα όχι μόνο στην έκδοση των 15 ιντσών του MacBook Pro αλλά και σε αυτή των 13 άσχετα από την ενσωματωμένη GPU. Σε poll που πραγματοποίησε το 9 to 5 Mac είδε πως ένα μεγάλο ποσοστό των κατόχων του νέου MacBook Pro έχει εντοπίσει τα προβλήματα και στο δικό του σύστημα κάτι που σημαίνει πως δεν είναι περιορισμένο μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. 

 

 

55162_01_apple-launch-high-end-macbook-pros-without-issues.jpg

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

χεχε έλα έλα όλοι οι κακοί εδώ είναι μαζεμένοι! :P

αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τα πειράματά τους, αφού έτσι και αλλιώς, θα πουλήσει που θα πουλήσει...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now