MetallicGR

Σαφές προβάδισμα του Surface έναντι του MacBook Pro

Recommended Posts

Η Microsoft δηλώνει μέσω του blog της μάλιστα πως όλο και περισσότεροι χρήστες μεταπηδούν από το οικοσύστημα της Apple στο δικό της το οποίο βασίζεται στα Windows 10!

Παρά το πλήθος των νέων χαρακτηριστικών που έρχεται να δείξει το MacBook Pro όπως τη Touch Bar πάνω από το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, οι απογοητευτικές επιδόσεις που έχει η μπαταρία του μαζί με μερικά ακόμη φαίνεται πως απωθούν τους αγοραστές. Η Microsoft αναφέρει πως οι πωλήσεις του Surface δείχνουν αρκετά αυξημένες σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ δεν έλειψε να χαρακτηρίσει τα MacBook Pro ως "απογοητευτικά", ειδικά όταν πρόκειται για ένα επαγγελματικού προσανατολισμού προϊόν. 

Αρκετά καλά σύμφωνα με την εταιρία πήγε και το "πρόγραμμα ανταλλαγής" που έχει λανσάρει η Microsoft και στην ουσία δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να δώσουν το MacBook Pro τους και να κάνουν τη μετάβαση σε κάποιο Surface το οποίο ως γνωστόν "φοράει" Windows 10. Όσον αφορά τις μεμονωμένες πωλήσεις, η Microsoft αναφέρει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών για το Surface στις ΗΠΑ, όπου οι πρώτες μονάδες εξαντλήθηκαν μέσα σε μερικές ώρες. 

 

 

178.jpg

 

 

Πηγή

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θέλω να δω proffesionals που σέβονται τον εαυτό τους με τα macbook pro που να μην χάνουν σημαντικό κομμάτι της παραγωγικότητας τους από την έλλειψη ports και το κακοφτιαγμενο touch bar.

Link to comment
Share on other sites

Νταξ λέει αυξημένες πωλήσεις οκ, αλλά αριθμούς δεν βλέπουμε, πόσο έχει πουλήσει ο καθένας. Το οτι ανεβαίνουν οι πωλήσεις σε σχέση με τους mac δεν μας λέει κάτι. Μπορεί πχ το mc να έχει πουλήσει 100 και το surface 10, και μετά το πρόβλημα να πήγε 100 προς 20 και χ@στικε ο Διονύσης που είναι και super gomar στο αλόνι. :P

Γενικά μας τα χει κάνει λίγο τσουρέκια η Microsoft με τα surface.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το surface δεν είναι και τόσο τρομερό, χίλιες φορές να ήταν ένα κανονικό laptop..  αντίθετα το macbook πέρα από τις θύρες είναι ένα απίστευτα δυνατό μηχάνημα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now