MetallicGR

NVIDIA PC Gaming Revival Kit με GPU, SSD και PSU!

Recommended Posts

Η NVIDIA λανσάρει ένα bundle με όλα τα απαραίτητα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα το gaming στον υπολογιστή τους και έρχεται σε συνεργασία με γνωστές εταιρίες του χώρου.

Το Gaming Revival Kit θα σας αφήσει πίσω κατά 399 Ευρώ όμως με βάση το παρεχόμενο hardware φαίνεται για μια συμφέρουσα αγορά. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του πακέτου κρύβεται μια GeForce GTX 1060 3GT OC κάρτα γραφικών της MSI, μαζί με έναν Corsair Force Series LE 240 SSD αλλά και ένα CX450M της ίδιας εταιρίας. Στην αγορά της Γερμανίας αναφέρεται πως θα δίνεται και το παιχνίδι Gears of War 4 μαζί με ένα t-shirt! 

Η κάρτα γραφικών της MSI αξίζει να πούμε πως είναι η 3GB έκδοση της GTX 1060 η οποία έρχεται με 1152 CUDA Cores, 1544MHz και 1759MHz Boost clock με τις μνήμες της να τρέχουν στα 2000MHz. Μέχρι στιγμής η διαθεσιμότητα του πακέτου θα γίνει σε συγκεκριμένες αγορές του κόσμου και προορίζεται για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν έναν παλαιότερο πιθανόν υπολογιστή με "φρέσκο" hardware. 

 

187 (1).jpg

 

187 (2).jpg

 

187 (1).png

 

 

Πηγή

 

Link to comment
Share on other sites

Πάρα πολύ ωραίο κιτακι! Ο,τι χρειάζεται κάποιος για να πάρει μια ανάσα αναβάθμισης το pc του.

Αρκετά μικρο βεβαία το τροφοδοτικό άλλα δικαιολογημένο από την άλλη, γιατί το πακέτο απευθύνετε σε κάποιον που δεν κάνει συχνά αναβαθμίσεις, όποτε η 1060 θα του μείνει καμπόσο καιρό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now