MetallicGR

Η Apple κυκλοφορεί τα ακουστικά AirPods!

Recommended Posts

Η Apple τη περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε τη διάθεση των ακουστικών AirPods όμως η προγραμματισμένη ημερομηνία παραλαβής μετατέθηκε ήδη για τον Ιανουάριο!

Οι πρώτες παραγγελίες είχαν ημερομηνία παραλαβής 19-12-2016 όμως μέσα σε λίγες ώρες η ημερομηνία πήγε στο επόμενο έτος. Η Apple στο τέλος της περασμένης εβδομάδας άνοιξε τις παραγγελίες σε 100 συνολικά χώρες, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη και οι πρώτες αποστολές δείχνουν να έχουν ξεκινήσει. Τα AirPods, είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά - ψείρες της Apple τα οποία θα είναι συμβατά τόσο με το νέο iPhone 7, όσο και με τα προηγούμενα iPhones, μέχρι και το 5s προσφέροντας μοναδική ασύρματη εμπειρία χρήσης! 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εάν από λάθος χάσουμε κάποιο από τα δύο ακουστικά, η Apple προτίθεται να μας δώσει ένα με τιμή $69, σχεδόν τη μισή απ' ότι κοστίζει κανονικά το ζεύγος. Στη service σελίδα αναφέρεται επίσης πως η εγγύηση της Apple δε καλύπτει τη φυσική φθορά της μπαταρίας των ακουστικών ή της θήκης που δρα και ως φορτιστής - και σε αυτή τη περίπτωση ο χρήστης καλείται να πληρώσει $49! Οι τιμές αναφέρονται φυσικά στις ΗΠΑ.

 

 

194.jpg

 

Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now