MetallicGR

Στο εσωτερικό των νέων Apple AirPods!

Recommended Posts

Το iFixit περιεργάζεται τα νέα ασύρματα ακουστικά - ψείρες της Apple και μας δείχνει πως η εταιρία κατάφερε να τα δημιουργήσει ενσωματώνοντας παράλληλα ασύρματη σύνδεση.

Το κομμάτι που στεγάζει το ακουστικό δε διαθέτει κάποια οπή για το άνοιγμά του και έτσι η μόνη λύση είναι η χρήση του κοπιδιού για άνοιγμα του πλαστικού. Οι ειδικοί του iFixit βάζουν τα AirPods στην ίδια κατηγορία με το Apple Watch, καθώς τα υποσυστήματα στο εσωτερικό είναι κάτι περισσότερο από στριμωγμένα. Στο εσωτερικό, όπως σημειώνει το iFixit υπάρχει αρκετή κόλλα που κρατά τα κομμάτια στη θέση τους ενώ η πλακέτα διαθέτει και μια εύκαμπτη επιφάνεια στην οποία υπάρχουν πολλά επιχρυσωμένα pads, ενδεχομένως για δοκιμές από την Apple. 

Από πλευράς hardware, το μεγαλύτερο μέρος του μικρού PCB καταλαμβάνει το Apple 343500130 που το iFixit υποψιάζεται πως αποτελεί το W1 ασύρματης επικοινωνίας chip. Το Cypress CY8C4146FN είναι ένα προγραμματιζόμενο system on a chip και ο εγκέφαλος των AirPods. Παράλληλα, σε ξεχωριστή πλακέτα συναντάμε και τον Maxim 98730EWJ, έναν μικρής ισχύος audio codec που οδηγεί τα μικρά μεγάφωνα των AirPods!

Ως εκ τούτου, το 0 στα 10 δεν είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση μιας και τίποτα στα AirPods δε μπορεί να επισκευαστεί!

 

 

NbSkAYihAr6hZxhg.jpg

 

lScC1ACEJmdTFQRm.jpg

 

Q4aUJa1Uv3KpWJRR.jpg

 

v5XYd4HyB6DhdXXA.jpg

 

XwBdUPqAmhHbWgWn.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now