MetallicGR

Κολλήματα εμφανίζονται σε χρήστες του Google Pixel smartphone

Recommended Posts

Τα προβλήματα του νέου κινητού φαίνεται πως στοιβάζονται σιγά σιγά μιας και υπάρχουν νέες αναφορές για στιγμιαία κολλήματα τη συσκευής ακόμα και όταν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείται!

Πριν από μερικές εβδομάδες, από τα πρώτα προβλήματα του Pixel της Google ήταν η κάμερα, η οποία εμφάνιζε ορισμένα artifacts στη σκηνή. Σε αυτό ήρθε λίγο αργότερα να προστεθεί και η παραμόρφωση του ήχου που μπορεί να συμβεί με συγκεκριμένες εφαρμογές και με την ένταση σε υψηλότερα του κανονικού επίπεδα. Ύστερα, σε αυτά προστέθηκα προβλήματα με το LTE δίκτυο και σαν να μην έφτανε αυτό, τα στιγμιαία κολλήματα της συσκευής ολοκληρώνουν το "πακέτο".

Το φαινόμενο εμφανίζεται τόσο στους κατόχους Pixel όσο και σε αυτούς του Pixel XL και δείχνουν να κολλάνε στιγμιαία ακόμη και όταν δε βρίσκονται σε χρήση. Τοπ καθάρισμα της cache και η επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δε φαίνεται να βοηθούν τη κατάσταση. Τέλος, η Google δεν έχει εμφανιστεί για να αναφερθεί στα παραπάνω ούτε για τη πιθανή λύση του προβλήματος, αλλά ούτε και για τον ακριβή αριθμό των επηρεασμένων χρηστών. 

 

 

241.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now