MetallicGR

Curved & quantum dot monitor για Gamers θα κυκλοφορήσει η Samsung!

Recommended Posts

Η κορεάτικη Samsung ετοιμάζει τη κυκλοφορία ενός νέου gaming monitor το οποίο θα βασίζεται στη νέα τεχνολογία - trend που ακούει στο όνομα quantum dot ενώ το σημαντικότερο, θα είναι curved!

Η οθόνη δεν είναι άλλη από τη CH711, η οποία θα έρχεται σε δύο "γεύσεις", με 27 και 31.5 ίντσες με ανάλυση 2560 x 1440 pixels, που εισέρχεται σιγά σιγά στον χώρο του mainstream τα τελευταία χρόνια. Η οθόνη αποτελεί έναν τον πιο πρόσφατο εκπρόσωπο της τεχνολογίας quantum dot από τη Samsung και εκτός αυτού, διαθέτει κυρτότητα που αγγίζει τα 1,800mm ή αλλιώς τα 1,800R. Το panel είναι φωτεινό και υπερκαλύπτει το sRGB standard κατά 125%.

Το κυρτό panel βολεύει τόσο σε συνθήκες gaming, όταν ο παίκτης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ενώ είναι το ίδιο άνετη και στη θέαση ταινιών ή άλλου σχετικού περιεχομένου, κυρίως λόγω της ειδικά μελετημένης κυρτότητας που ακολουθεί αυτή των ανθρώπινων ματιών. Η Samsung θα κάνει την εμφάνισή της και στην επερχόμενη έκθεση CES 2017 και εκτός της CH711 θα παρουσιάσει και μερικές ακόμα, τόσο monitor για PC όσο και τηλεοράσεις. 

 

 

259b.jpg

 

259.jpg

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now