MetallicGR

Η SilverStone ανακοίνωσε "Budget" RL06 ATX Case 

Recommended Posts

Κουτί για όσους δε θέλουν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη λανσάρει η SilverStone και σε δύο αποχρώσεις ενώ η συνολική σχεδίαση θυμίζει και άλλα αντίστοιχα κουτιά της εταιρίας.

Το RL06 κατασκευάζεται κυρίως από ατσάλι και περισσότερο πλαστικό από τα συνηθισμένα, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στη τιμή, αλλά αρνητικό στη ποιότητα κατασκευής, κατά πολλούς. Το πλαϊνό παράθυρο δεν είναι από γυαλί όπως στις ακριβότερες υλοποιήσεις και κατασκευάζεται από πλαστικό, μειώνοντας έτσι το κόστος.

Το κουτί έχει ATX χαρακτήρα και είναι Mid tower με συνολικές διαστάσεις 455 x 200 x 477 mm και δυνατότητα εγκατάστασης καρτών γραφικών έως και 348 mm. Παρά τον "budget" χαρακτήρα του, το RL06 διαθέτει άφθονο χώρο για εγκατάσταση ψυγείων υδρόψυξης μεγέθους 120/140/240 mm μπροστά, 120mm στο πίσω μέρος και 120/240 στο πάνω μέρος. Υπάρχουν επίσης τρία 3.5-inch drive bays και δύο 2.5-inch drive bays ενώ δεν υπάρχει θέση για οπτικό drive, ένα αχρείαστο χαρακτηριστικό για πάρα πολλούς χρήστες εν έτη 2017. Η MSRP δε θα ξεπεράσει τα $80 για το απλό μοντέλο - θα έρχεται σε δύο εκδόσεις, μια μαύρη με κόκκινα accents και άλλη μια λευκή ενώ θα υπάρξει και μια Pro έκδοση με προεγκατεστημένους τρεις 120mm LED ανεμιστήρες στη πρόσοψη.

 

 

279 (1).jpg

 

279 (2).jpg

 

 

 

 


Πηγή.

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now