MetallicGR

Η ASUS Maximus IX Extreme Z270 κλέβει τη παράσταση!

Recommended Posts

Από τα "αποδυτήρια" η ASUS έρχεται για να εντυπωσιάσει με τις νέες της Z270 μητρικές για τους ολοκαίνουριους 7ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές κωδικής ονομασίας Kaby Lake.

Η μητρική έρχεται με μεγαλύτερο φάρδος από τα συνηθισμένα ATX boards της αγοράς καθώς και φορτωμένη με features ειδικά για gamers και extreme χρήστες. Η ROG Maximus IX Extreme των φωτογραφιών ενσωματώνει επίσης CPU/VRM Monoblock που ψύχει ενεργά τον επεξεργαστή καθώς και το κύκλωμα τροφοδοσίας της. Η μητρική δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό μοντέλουπ που ετοιμάζει η ASUS με τη νέα γενιά μιας και στη φαρέτρα της υπάρχει πλήθος για gamers αλλά και extreme overclockers, όπως κάθε χρόνο. 

Το monoblock αφήνει χώρο για δύο μόνο PCIe υποδοχές για κάρτες επέκτασης καθώς και μια x4 για τοποθέτηση SSD και άλλων σχετικών καρτών. Η ASUS επισημαίνει επίσης και τα παγκόσμια ρεκόρ που έχει καταφέρει στον χώρο του overclocking με τη νέα σειρά Maximus IX να επιδεικνύει τη δυνατότητά της στον υπερχρονισμό του επεξεργαστή. Σύμφωνα με την ASUS η εταιρία έχει ήδη καταφέρει σε κάποιος Kaby Lake επεξεργαστή της Intel την ιλιγγιώδη συχνότητα λειτουργίας των 7.383GHz με ψύξη υγρού αζώτου! 

Τέλος, οι μητρικές θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην έκθεση CES 2017.

 

 

276 (1).jpg

 

 

276 (2).jpg

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, venisk said:

Έτσι με το μεγάλο κεφάλι και τα μεγάλα της μάτια αυτός δεν είναι ο στόχος της asus να σου θυμίζει κουκουβάγια?

Εχμ, nope, αυτή δεν είναι strix, αλλά μπορεί να είναι easter egg για την άλλη σειρά. :hehe: 

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, venisk said:

Ψαρώσαμε!!!! :)

Μαζί με τον φίλο @minimax (εγώ εξ αποστάσεως όσο μπορούσα μέσω Skype) παιδευτήκαμε πολύ με τα chassis fan σε z87-a και μετά τα πολλά ψαξίματα στο net για τα head fans της asus και το link που ανέφερα παραπάνω, τελικά προκειμένου να αποφύγουμε τα πολλά - πολλά καταλήξαμε σε PWM fan splitter. Αν είναι να φας μια μέρα ή να έχεις βγάλει το MIT (που λέει ο λόγος) για να έχεις σωστές ρυθμίσεις στα fan να το κάνουμε εγώ και εσύ, αλλά εκνευρίστηκα πάρα πολύ, γιατί το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι πλέον για παιδέματα.

Link to comment
Share on other sites

Για monoblock lovers έτοιμο σετ. Μια χαρά κίνηση. Δεν είναι άσχημη και όσοι δεν τρελαίνονται θα έχει άλλες 15 ROG-gaming και άλλες 10 mainstream. Κλασσικό μικρό lineup που δεν μπερδεύει κανένα καταναλωτή. Τέλος πάντων. Καλές πωλήσεις εύχομαι...

Edit: Παρατήρησα και πλαγιαστό 24pin, ελπίζω αυτό να γίνει μόδα κάποια στιγμή και να μην ξεχαστεί όπως μερικές evga mobo.

Edited by GregEl
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now