MetallicGR

NVIDIA & Audi θέλουν να οδηγήσετε το επόμενο αυτόνομο όχημά τους

Recommended Posts

Η στροφή που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα η NVIDIA στον χώρο της αυτοκίνησης δε θα "πάει χαμένη" καθώς με τη συμβολή μεγάλων κατασκευαστών ετοιμάζουν αυτόνομα οχήματα μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Στη φετινή CES, η Audi έδειξε ένα αυτόνομο όχημα, το οποίο εκτός του ότι κινείται μόνο του, φέρει τη προηγμένη τεχνολογία της NVIDIA στο εσωτερικό. Η συνεργασία των δύο εταιριών είναι γνωστή, όπως επίσης και με τη Tesla και στη CES είδαμε ένα δοκιμαστικό Q7 SUV το οποίο "στήθηκε" αποκλειστικά για τη CES και έμαθε να οδηγεί... μόνο του μέσα σε τέσσερις ημέρες χάρη στη τεχνολογία AI της NVIDIA. 

Ο δρόμος έτσι "ανοίγει" κυριολεκτικά και η NVIDIA με το Drive PX 2 αναμένεται να βρεθεί σύντομα και σε άλλα αυτοκίνητα του χώρου. Η συμφωνία που έχει γίνει με την Audi λέγεται ότι θα αποφέρει "καρπούς" aka το πρώτο αυτόνομο αυτοκίνητο, μέχρι το 2020, σε τρία χρόνια από σήμερα. 

 

11.jpg

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

μέχρι στιγμής πάντως, ότι μάρκα και να φέρει πάνω του το κάθε αυτοκίνητο,  δεν νομίζω να ναι έτοιμη η συγκεκριμένη τεχνολογία να μπει στις ζωές μας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now