MetallicGR

Το Original Apple iPhone Κλείνει 10 χρόνια!

Recommended Posts

Η Apple αναφέρεται στην επιτυχία που είχε το πρώτο iPhone καθώς και στην ιδιαίτερη τροπή που έδωσε στον τομέα των smartphones κάτι που ακολούθησαν πολλοί παίκτες του χώρου. 

Σαν σήμερα το 2007, η Apple και ο Steve Jobs παρουσίασαν το πρώτο iPhone στο κοινό, σε ένα ειδικό event. Με αφορμή τα δέκα χρόνια ο Tim Cook, τωρινός CEO της εταιρίας δήλωσε πως "το iPhone αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της ζωής των πελατών μας και σήμερα επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, εργαζόμαστε, ζούμε, πιο πολύ από ποτέ. Το iPhone έθεσε ψηλά τον πήχη του mobile computing τη πρώτη του δεκαετία και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή", είπε κλείνοντας. 

Η Apple έχει λανσάρει συνολικά 15 εκδόσεις του iPhone μαζί με τη πρώτη της αλλά και με τα iPhone 7, 7 Plus φέτος. Η επιτυχία του "έδωσε σχήμα" στην αγορά των κινητών τηλεφώνων αλλάζοντας το τοπίο και εκτοπίζοντας εταιρίες όπως η Blackberry και η Nokia. Έκτοτε η Apple έχει πουλήσει σύμφωνα και μετά επίσημα στοιχεία 1 δις iPhones και αποτελεί τη συσκευή που συμβάλλει με το μεγαλύτερο ποσοστό στα έσοδα της εταιρίας. 

 

 

24 (2).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όταν οι υπόλοιπες εταιρείες δεν έχουν τίποτα απολύτως της προκοπής να προσφέρουν εκτός από ξαναζεσταμένο φαγητό, τότε αναγκαστικά πας σε iPhone.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now