MetallicGR

Οι WD Black έρχονται σε M.2 PCIe NVMe form factor!

Recommended Posts

Η Western Digital λανσάρει νέους SSDs στην αγορά και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στόχος της είναι η αύξηση της υιοθέτησης του νέου προτύπου από τους καταναλωτές.

Πριν μερικές ημέρες, η εταιρία ανακοίνωσε την επίσημη διαθεσιμότητα των WD Black SSD στην αγορά, των νέων M.2 drives της τα οποία εφοδιάζονται με ταχύτατες NAND Flash μνήμες και υπόσχονται υψηλές επιδόσεις προς όλους τους χρήστες! Η WD βασίζεται σε αναλύσεις που δηλώνουν πως το τρέχον έτος θα αποτελέσει τη κινητήριο δύναμη για την αύξηση των διαθέσιμων μοντέλων στην αγορά και η εταιρία έχει ήδη αδράξει την ευκαιρία. 

Αξιοποιώντας το πρότυπο σύνδεσης NVMe ο WD Black PCIe SSD καταφέρνει ταχύτητες ανάγνωσης 2050MB/s ενώ αυτές της εγγραφής φτάνουν και τα 800 MB/s. Παράλληλα η 5ετής εγγύηση και η προτεινόμενη τιμή των 109 δολαρίων για το μοντέλο των 256GB αποτελούν μια αρκετά δελεαστική πρόταση. Τα drives θα έρχονται εκτός από τα 256GB και με χωρητικότητες 512GB με προτεινόμενη τιμή $199 ενώ η διαθεσιμότητα των πρώτων θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του 2017.

 

10.jpg

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now