MetallicGR

Η Thermaltake επανέρχεται με νέες RGB Water 3.0 Coolers

Recommended Posts

Υδροψύξεις με RGB φωτισμό λανσάρει η Thermaltake στην αγορά, έχοντας δείξει ένα μέρος τους στην CES στις αρχές Ιανουαρίου. 

Πλέον υπάρχουν νέες Water 3.0 Riing Red 140 και 280 με αντίστοιχες διαμέτρους 140 και 280mm και ουσιαστικά πρόκειται για παρόμοιες σχεδιαστικά με τη μόνη αλλαγή να βρίσκεται στη προσθήκη RGB LED στους ανεμιστήρες. Αυτά τα μοντέλα φέρουν και ένα ειδικό controller για τη ρύθμιση του φωτός. Το μυστικό βρίσκεται στους Riing RGB ανεμιστήρες της Thermaltake οι οποίοι έχουν βρει τον δρόμο τους τόσο στις εν λόγω υδροψύξεις όσο και σε άλλα κουτιά/προϊόντα της εταιρίας. 

Εκτός από αυτά, η εταιρία έδειξε στην έκθεση και το Opaque Coolant που έρχεται μαζί με ειδικά dies για χρωματισμό του ψυκτικού υγρού κατά τις προτιμήσεις του χρήστη. Αξίζει να αναφέρουμε πως το ψυκτικό υγρό αναφέρεται όχι για τις παραπάνω κλειστού τύπου υδροψύξεις αλλά για custom κυκλώματα της ίδιας εταιρίας. 

Η εταιρία στην έκθεση είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και άλλα κουτιά, όπως τα View 31 και το Core P1 με το Tempered Glass του στην ίδια έκθεση CES 2017. Αμφότερα επιδεικνύουν τις αρετές τους και εφοδιάζονται με τους Riing RGB ανεμιστήρες που προαναφέραμε. Από άποψης specs, οι ανεμιστήρες τρέχουν από τις 800 έως τις 1,500RPM μέσω του standard PWM mode 

 

 

33.jpg

 

33.PNG

 

33b.jpg

 

33c.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now