La_MoRt

Broad-casting video over IP

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάτι τέτοιο για να με βοηθήσει να μου πει τι χρειάζομαι; Ψάχνω να προβάλλω έναν υπολογιστή που βρίσκεται σε άλλο χώρο σε κάποιες τηλεοράσεις και η μόνη εγκατεστημένη καλωδίωση που θα μπορούσα να εκμεταλευτώ είναι η δικτυακή. Όλες οι τηλεοράσεις είναι Smart αν αυτό βοηθάει κάπου. Θα με ενδιαφέρε να έχω και πολλαπλές προβολές σε διάφορες οθόνες, δηλαδή άλλο η μια άλλο η άλλη ταυτόχρονα ακόμα και αν δε γίνεται από ένα μηχάνημα θα στήσω στον ίδιο υπολογιστή κάποιο virtual. Έχει κανείς καμία ιδέα για κάτι τέτοιο;

Edited by La_MoRt
Link to comment
Share on other sites

Virtual monitors ( μέσω dummy plugs στις DVI + VGA ) ( εξτρά μέσω USB to HDMI συσκευές ) και teamviewer/vnc/anydesk ( αλλά δεν κάνει για video γιατί δεν έχει σωστό framerate, για static εικόνες ή για flash/web με info είναι οκ ).

 

Αν έχεις απαιτήσεις υψηλές θα χρειαστούν και υψηλές επενδύσεις σε διαφορετική περίπτωση

Link to comment
Share on other sites

Ουσιαστικά αυτό που θέλω να κάνω κατά κύριο λόγο είναι να προβάλλω ένα java site το οποίο δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει στις τηλεοράσης που είναι SMART. Δε θέλω να παίξει video. Μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω πληροφορίες πως και τι πρέπει να κάνω για να το στήσω; Το teamviewer επίσης δε παίζει στις smart TV και το vnc που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής παίζει σε LG αλλά όχι σε Samsung το anydesk δε το έχω δει θα το δοκιμάσω.

Επίσης θα ήθελα να ακούσω και μια υψηλή προσφορά για κάτι πιο ποιοτικό ας πούμε. Εγώ σκέφτηκα κάτι σα το HDMI over IP ή HDMI splitter απλά σκέφτομαι ότι αυτά δεν είναι για πολλαπλές προβολές γιατί έχουν ένα HDMI in.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τη πρόθεση να βοηθήσεις καθώς και για τις πληροφορίες που μου έδωσες @billpeppas . Το θέμα λύθηκε με τη χρήση του screen task. Είναι ένα προγραμματάκι που σηκώνει server μέσα σε τοπικό δίκτυο σε μια πόρτα και χτυπώντας το από ένα internet browser μπορείς να κάνεις το screen sharing που θέλεις. Είναι open source εργαλείο και είναι free. Μου κάνει μια χαρά για αυτό που χρειάζομαι.

Edited by La_MoRt
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now