MetallicGR

Η Fuse λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα των ασύρματων ακουστικών

Recommended Posts

Εδώ και ένα χρόνο μεγάλες εταιρίες του χώρου έχουν λανσάρει πραγματικά ασύρματα ακουστικά και πιο πρόσφατα η Apple μπήκε και αυτή στον χώρο, όμως η Fuse έχει μια ιδιαίτερη εναλλακτική.

Το βασικότερο λοιπόν πρόβλημα που γεννιέται με τα ασύρματα ακουστικά είναι πως είναι σχετικά εύκολα να χαθούν. Ένας τρίτος developer παρουσίασε πριν από μερικές ώρες την εφαρμογή Finder for AirPods για όσους έχουν χάσει κάποιο, ή ολόκληρο το set των ακουστικών της Apple όμως η τελευταία κατέβασε την εφαρμογή μέσα σε λίγες ώρες κάτι που ίσως σημαίνει πως φτιάχνει τη δική της, ή σκοπεύει να ενσωματώσει το feature στο iOS.

Η Fuse δε θα βασιστεί σε αυτό το πλάνο και λανσάρει μαζί με τα ασύρματα ακουστικά της, εκτός από μια θήκη αποθήκευσης και φόρτισης και ορισμένα αξεσουάρ, όπως θα πρέπει να έχει κάθε gadget που σέβεται τον εαυτό του!

Ανάμεσα στα αξεσουάρ βρίσκουμε βραχιόλια με χώρο για την αποθήκευση των ακουστικών, μέχρι και κολιέ! Αρχικά, όπως αναφέρει και η εταιρία τα αξεσουάρ θα αποτελούν μόνο χώρο αποθήκευσης όμως στο άμεσο μέλλον ενδέχεται να δούμε τα ίδια και με δυνατότητα φόρτισης, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, για όση ώρα βρισκόμαστε στον δρόμο. Έτσι το βραχιόλι ή το κολιέ αντίστοιχα θα ενσωματώνει και μπαταρία! Η προτεινόμενη τιμή αυτών των ασύρματων ακουστικών ανέρχεται στα $199 και η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο.

 

 

28.jpg

 

28b.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now