MetallicGR

Χαμηλότερα έσοδα για τη Foxconn - Το iPhone η αιτία

Recommended Posts

Οι πωλήσεις iPhone φτάνουν σε νέο χαμηλό επίπεδο κάτι που επιβεβαιώνουν τα οικονομικά της Foxconn μιας και το 2016 σημείωσε μικρή πτώση της τάξης του 2,8% από πέρυσι.

Η Foxconn δίνει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της για τη κατασκευή του iPhone και όπως όλα δείχνουν οι κακές πωλήσεις του δεύτερου έχουν αρνητική επίπτωση στα οικονομικά αποτελέσματα του κατασκευαστή. Βέβαια η εταιρία σύμφωνα με αναλύσεις αναμένεται να ανακάμψει με το νέο έτος, όμως δε γνωρίζουμε τι θα είναι αυτό που θα τη βοηθήσει στο σκοπό. Σημειώνεται ότι στα εργοστάσιά της κατασκευάζονται δεκάδες άλλα προϊόντα - εκτός των iPhone της Apple - κυρίως τεχνολογικού περιεχομένου. 

Το καλοκαίρι (αρχές του Q3), η εταιρία σύμφωνα με πληροφορίες είχε σημειώσει πτώση 31% και πάλι λόγω των χαμηλών πωλήσεων του iPhone όμως κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά όσο μπορούσε προς το τέλος του έτους. Το iPhone 7 λέγεται πως είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις χαμηλές πωλήσεις λόγω της "έλλειψης καινοτομίας" όπως έχει ειπωθεί κατά την αποκάλυψή του και νωρίτερα. 

 

 

31.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, venisk said:

Θα δείξει αν θέλει ανάλογο μέλλον στο 8...γιατί αν βγάλει και 7s με το ίδιο σχέδιο 4η χρονιά εντάξει.......

Ελα ρε, διαφορετικό θα είναι, θα αλλάξει την θέση στης κάμερες για ποιο σούπερ ντουπερ εικόνες, με την ανάλογη αύξηση στην τιμή φυσικά :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now