MetallicGR

HTC U Ultra: Το νέο flagship smartphone της εταιρίας!

Recommended Posts

Η HTC αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες το νεότερό της flagship smartphone στη κοινότητα και ήδη εισπράττει αρκετά θετικές εντυπώσεις από το κοινό.

Ο λόγος για το U Ultra με το οποίο η HTC στρέφει το ενδιαφέρον της προς τους ίδιους τους καταναλωτές με σλόγκαν το "It is all about U" προσπαθεί να εισέλθει ξανά στη καρδιά του κοινού. Η αρχή γίνεται με δύο συσκευές, το U Ultra και το U Play που έρχεται με πιο μέτρια χαρακτηριστικά, όπως έναν MediaTek Helio P10 και οθόνη 5.2 ιντσών και αναμένεται σε πιο προσιτή τιμή από το πρώτο. 

Εμείς όμως επικεντρωνόμαστε στο U Ultra που είναι και η κύρια ατραξιόν. Το smartphone έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών και ανάλυσης 2560x1440 ενώ για πρώτη φορά βρίσκουμε στο software της συσκευής το Sense Companion AI assistant καθώς και μια δεύτερη οθόνη 2 ιντσών ακριβώς πάνω από την κύρια οθόνη του κινητού. Εκεί θα προβάλλονται ειδοποιήσεις εφαρμογών αλλά και τα επόμενα reminders του ημερολογίου, μια ιδέα που είναι παρμένη από τα smartphones της LG, V10 και V20. Τον κεντρικό ρόλο του hardware παίρνει το SoC Qualcomm Snapdragon 821 μαζί με τα 4GB του αλλά και τη μνήμη των 64GB. Υπάρχει θέση και για microSD για όσους επιθυμούν επιπλέον storage στο smartphone. Η δεύτερη οθόνη έχει ανάλυση 160 x 1040 pixels

Η ποιότητα κατασκευής της HTC ξεφεύγει αρκετά από τη πεπατημένη που έχουμε συνηθίσει από την εταιρία και έτσι το smartphone θα χρησιμοποιεί γυαλί Gorilla Glass 5 με μια αρκετά μελετημένη βαφή ενώ η ειδική έκδοση των 128GB θα φέρει επικάλυψη από ζαφείρι για μεγαλύτερη αντοχή. Η προτεινόμενη τιμή της πρώτης έκδοσης ανέρχεται στα $750 ενώ αυτή με το ζαφείρι θα κοστολογείται μια ανάσα πάνω από τα $900!

 

 

58 (1).jpg

 

58 (2).jpg

 

58 (3).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now