MetallicGR

Το Game mode των Windows 10 λειτουργεί και στο Steam!

Recommended Posts

Επίσημες πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός game mode που υπόσχεται να βελτιώσει ελαφρώς τις επιδόσεις του συστήματος κλείνοντας αχρείαστα services ενώ λέγεται πως θα λειτουργεί και με τη πλατφόρμα του Steam.

Προ λίγων εβδομάδων είχαμε δει πως η Microsoft ετοιμάζει ενδεχομένως ένα νέο mode εντός των Windows 10 με στόχο την ελευθέρωση πόρων όταν πάμε να παίξουμε κάποιο απαιτητικό παιχνίδι. Αν και από "επίσημα στόματα" κάτι τέτοιο δεν έγινε γνωστό, η κοινότητα ήταν σίγουρη πως το χαρακτηριστικό θα έρθει σε κάποια μελλοντική έκδοση/update του λειτουργικού συστήματος. 

Ο Mike Ybarra, στέλεχος στην ανάπτυξη του Xbox επιβεβαίωση τον ερχομό του feature σε κάποιο από τα μελλοντικά updates των Windows και επιπλέον, δήλωσε πως θα "παίζει" και με τα παιχνίδια του Steam. Το backflip στην ιστορία βέβαια είναι πως τα αποτελέσματα δε θα είναι εγγυημένα, όπως εγγυημένη δε θα είναι και η αύξηση των επιδόσεων που μπορεί να αποφέρει το κλείσιμο μερικών "αχρείαστων" κατά το gaming υπηρεσιών και προγραμμάτων. 

 

 

73.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ε καλά αυτό το κάνει και ο poweruser, πάντα κλείνω εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ, πχ δεν έχω εκτυπωτή η printspooler παίρνει τον πούλο, :P το θέμα είναι τι θα κερδίσει κάποιος κλείνοντας κάποιες εφαρμογές που έτσι και αλλιώς είναι σε backround και δεν καταναλώνουν cpu αλλά  μόνο ram?

Βλέποντας ότι το DirectX 12 δεν αρκεί για να πάνε οι χρήστες απο 7 σε 10 εφευρίσκει οτι μλκ θες η microsoft . Ας φτιάξει τα updates του λειτουργικού που τα κάνουν μαντάρα και ας αφήσει τα service's στην ησυχία τους.

Σας δίνουμε gaming mode, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα! We love m$crosoft. :hehe:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

2 φόρες που μπήκα να δοκιμάσω την καινούργια Dota 2, υπήρχε ένα μήνυμα στην οθόνη που ελεγε κατι για το Xbox Game Mode, ότι ίσως ρίξει της επιδόσεις και την εμπειρία του παιχνιδιού, και έλεγε αν θέλω να απενεργοποιήσω κάποια πράγματα, με το "yes" αυτόματα έκλεινε το παιχνίδι και ξαναξεκινούσε. πάντως δεν είδα καμιά αλλαγή...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now