Nikelu

[500Ε budget]Συνθεση νεου υπολογιστη για entry hd gaming και multimedia

Recommended Posts

χαιρεται, θα σας ξαναενοχλησω ζητωντας τις γνωσεις σας περι τελευταιων hardware, ωστε να χτισω εναν υπολογιστακο για την οικογενεια μου και τον μικρο μου αδερφο με το λογικο-χαμηλο budget των 500ευρω. Δεδομενου οτι ειμαστε και ελλαδα και δεν υπαρχουν τρελες προσφορες, θα ηθελα αποψεις για ενα all around γρηγορο build, που να ψιλοτραβαει και ελαφρυ gaming,σκεφτομουν 480 αλλα δυσκολα να χωρεσει στο budget. Ισως να παραγγειλω απο αμαζον ευρωπης αν βρω κατι πολυ αξιολογο και σιγουρο.

Εdit: Τελικα ψευτοχωρεσε η 480 η μικρη. παρακατω παρουσιαζω το build, χωρις παζαρια(που θα γινουν και ελπιζω να γλυτωσω κανα 50αρι. Θα γινει price check με αλλα καταστηματα αναλογα απο που θα αποφασισω να το παρω 

 

 

SAD.png

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι η επιλογές σου για το πόσο που θες να διάθεσης, απλά θα πρωτινά σύντομα να βάλεις και έναν SSD.

Edited by vroom
Link to comment
Share on other sites

Αν θες να κλοκάρεις τον κλειδωμένο CPU θες Z170 + custom bios, O 6400 είναι native τετραπύρηνος (αν και skylake), ενώ ο pentium που έβαλες είναι 2/4 kaby. Για παράλληλες εφαρμογές ίσως δεις διαφορά, όμως στο gaming μικρότερη.

ΥΓ. Ελληνικά ;) 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, MetallicGR said:

Αν θες να κλοκάρεις τον κλειδωμένο CPU θες Z170 + custom bios,

ΥΓ. Ελληνικά ;) 

Επιπλέον μία after market ψύκτρα.

56 minutes ago, Nikelu said:

o 6400 poso parapanw tha mou kratisei se tetoio build apo ton pentium? skeftomai an aksizei to extra buck. episis peri bios update an den exw paromoio chip ti kanw?

Φυσικά και ο 6400 θα αντέξει περισσότερο από τον G4560 και μάλλον θα έχει μεγαλύτερη μεταπολιτική αξία.

Επίσης, στο site της Sapphire γράφει για System Requirement: 500 Watt Power Supply (Suggestion) ενώ εσύ βλέπω πως έχεις επιλέξει 450W. Ακόμα δες τις διαστάσεις της GPU που θα επιλέξεις και τσέκαρε αν χωράνε στο κουτί που θα διαλέξεις.

Ο μικρός σου αδελφός πόσο ετών είναι και τί παιχνίδια θα παίζετε στο PC ?

Για παζάρια χλωμό το βλέπω...:(

Μία άλλη λύση που σου προτείνω είναι να πας σε μεταχειρισμένα...

 

Edited by stavros
Link to comment
Share on other sites

δεν προκειται να παιχτει oc, θελω να κρατησω και στοκ ψυκτρα δεν ειμαστε για εξοδα. @stavros 13 ειναι. LoL , guild wars 2  και ισως κανα first person shooter. θελω κυριως να αφοσιωθουμε στον επεξεργαστη γιατι ισως του δωσω την δικια μου 660τι και να λειτουργω εγω ειτε χωρις καρτα ειτε να παρω καποια καινουργια για μενα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ^^^^, ωστόσο για να ρίξω τα έξοδα θα κοίταζα και προς μεταχειρισμένα πλευρά. Επίσης θα πρότεινα τροφοδοτικό κάπως ισχυρότερο, γιατί σε ενδεχόμενη αναβάθμιση gpu σίγουρα θα σου χρειαστεί.

Link to comment
Share on other sites

εδώ : https://de.pcpartpicker.com/ μπορείς να κάνεις τους όποιους συμβιβασμούς τιμής και εξαρτημάτων του υπολογιστή έχοντας ασφαλώς στ νου σου και το γεγονός της συμβατότητας, όλων των χαρακτηριστικών καθώς επίσης και την " απόλυτη" ? ισχύ του τροφοδοτικού που θα χρειαστείς, σημαντικός παράγων το μαγαζί στέλνει Ελλάδα, μιας και το amazon ορισμένες φορές μας θεωρεί Ουγκάντα.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now