MetallicGR

Η Leica M10 είναι η φωτογραφική της ψηφιακής εποχής

Recommended Posts

Ακούγοντας το feedback των χρηστών, η Leica λανσάρει την M10, μια mirrorless φωτογραφική μηχανή με διαστάσεις που θυμίζουν τα αναλογικά μοντέλα της εταιρίας ενώ έρχεται με πλήθος features για τον σημερινό φωτογράφο!

Είτε σαν χόμπυ είτε σαν επάγγελμα, η φωτογραφία είναι μια ασχολία που ξυπνάει τα ένστικτα του ανθρώπου για δημιουργία και το πάθος για την διατήρηση της στιγμής. Η Leica, με τη μακροχρόνια εμπειρία έχει βάλει και αυτή το λιθαράκι της και πλέον έχει εξελιχθεί και στον χώρο της ψηφιακής πληροφορίας με τη κυκλοφορία της M10, μιας mirrorless φωτογραφικής μηχανής με πάχος μόλις 33.75-mm, που θυμίζει την κλασική M4. 

Παράλληλα, υπάρχει ένα αποκλειστικό πλήκτρο για το ISO ενώ η Leica επισημαίνει πως η ευαισθησία του ανέρχεται μέχρι και το 50.000. Ο αισθητήρας σύμφωνα με την εταιρία χειρίζεται καλύτερα το φως που έρχεται από μεγάλες γωνίες και έτσι δεν επηρεάζει τις μετατοπίσεις των χρωμάτων στις άκρες. Η μηχανή φέρει και WiFi για σύνδεση με το iOS app ενώ όσοι έχουν Android θα πρέπει να περιμένουν μερικές εβδομάδες. Φυσικά, όλα αυτά έχουν το κόστος τους και έτσι το συγκεκριμένο gadget θα σας στοιχίσει περί τα $6,595. Σημειώνεται ότι είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, μαύρο αλλά και χρωμίου.

 

 

83.jpg

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now